Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám magamba bolondítani?
Ötleteket kérek szépen, hogyan tudnék egy pasit megbolondítani.
Szeretném neki "visszaadni", hogy magába hülyített, aztán faképnél hagyott, vagyis inkább meglépett,mielőtt komolyra fordulhatott volna a dolog. Néha találkozunk (nem randi, nem direkt, csak összefutunk) és tudom, hogy még mindig bejövök neki, csak nem akar többet, mert egyszer már lerendeztem.
A baj az, hogy még mindig szeretem. Nem akarom még egyszer elszúrni, úgy mint először, hogy túl kimutattam amit érzek (szerintem emiatt lépett le, mert ő nem akart komoly dolgokat). Szeretné meghülyíteni úgy ahogy ő tette, hogy kiskutyaként másszon utánam. Nem vagyok eléggé rafinált, az egyszerű, egyenes dolgokat szeretem, ezért kérek tanácsot.
de én nem biztos, hogy dobnám a végén, most csak a csalódottság beszél belőlem, de igazából azt szeretném, ha ő is szeretne
úgyis elszúrnám, tudom... :(
Ha tökös a tag, akkor ez nem fog sikerülni. Főleg az a része, hogy utánad kotlasson.
Egy igazi férfi nem fogja hagyni magát, hogy a nő vezényeljen.
Ergó ott szurtad el ahhol "lerendezted".
Igazad van, ha én úgy ahogy vagyok, nem kellettem hosszú távra, akkor ez se fog sehová vezetni.
Köszönöm a segítséget!
nálam is volt egy srác(igaz netes) szerintem hülyített , dícsért, érdeklődött utánam találkozót kért, tali előtt elmentem nyaralni, és úgy volt h utána talizunk.. és amikor haza jöttem le se szart.. ;) lehet h látta hogy bejön nekem már így, és hogy én ink komoly kapcsolatot szeretnék...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!