Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csók mennyire erős érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók mennyire erős érzelmi kötődést fejez ki?

Figyelt kérdés

Bocsi a költői kérdésért,nem tudtam másképp megfogalmazni. :) Nekemis van barátnőm,tudom,milyen érzés.

De sokak szerint ez már ,,elavult dolog".

Most komolyan...nem elég...?Szerintem fantasztikus érzés megcsókolni egy lányt,akit szeretsz,és nem a d.gás a ,,modern".

Szerintetek?

14/F

2012. szept. 21. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon.. a lábam bele remeg.. a gyomromban pillangók táncolnak.. ha rá gondolok elönt a.. nem is tudom mi..boldogság(?) egy emberrel csókolóztam..1hónapja szakítottunk.. azóta is ki vagyok idegileg..

15l

2013. jún. 19. 23:14
 22/27 anonim válasza:
" Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó..."
2013. jún. 19. 23:35
 23/27 anonim ***** válasza:

egyetértek én is így fogom fel mondjuk nekem még nem volt csajom ciki nem ciki....

F/17

2013. júl. 1. 22:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nagyon aranyos és okos fiú lehetsz: )
2013. júl. 1. 22:50
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hmm jó érzéssel tölt el, hogy vannak ilyen gondolkodású velem egykorúak még :) Én is ugyanezt gondolom a csókról. Soha nem lennék képes azzal csinálni, akit nem szeretek. Nálam ez sokat jelent. És inkább várok még éveket.

15l

2013. júl. 1. 23:09
 26/27 A kérdező kommentje:

Lassan egy évvel a kérdés kiírása után néha elborzongva olvasom vissza,miket írtam.Elég régóta már egyedül tengetem napjaim,nincs senki a láthatáron sem.

Az ember ilyenkor döbben rá,hogy mit (KIT!) veszített.

Hiányzik persze.Ő is,és a csók(ja) is.

Kissé fura ezt így leírni..

Immáron 15/F.

2013. júl. 8. 23:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Milyen édes srác vagy. Megviselt a szakítás?
2013. aug. 30. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!