Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csók mennyire erős érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók mennyire erős érzelmi kötődést fejez ki?

Figyelt kérdés

Bocsi a költői kérdésért,nem tudtam másképp megfogalmazni. :) Nekemis van barátnőm,tudom,milyen érzés.

De sokak szerint ez már ,,elavult dolog".

Most komolyan...nem elég...?Szerintem fantasztikus érzés megcsókolni egy lányt,akit szeretsz,és nem a d.gás a ,,modern".

Szerintetek?

14/F

2012. szept. 21. 23:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elavult dolog, s igazad van.
2012. szept. 21. 23:35
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez személyfüggő. Nálam nagyon mély, vagy sima szeretet és vonzalom.

21/N

2012. szept. 21. 23:36
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Bár idősebb lennél...
2012. szept. 21. 23:36
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindegy hogy kivel csókolózik az ember. Ha olyannal akihez úgy nem vonzódsz, akkor nem érzel kötődést, csak élvezed mert..mert. De ha olyannal csókolózol akit szeretsz, akiért többet jelent neked, egyből máshogy érzed az egészet.
2012. szept. 21. 23:57
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
a multkor olvastam hogy a csok igenis érzékeny dolog és ne siessuk el és ne hanyagokjuk el a csok lelki társként összeköti az embereket a csokolozás aranyat ér tegyétek minnél töbször
2012. szept. 22. 09:30
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Az idiótáknál már ,,elavult dolog"

a normális ember viszont nem csókozóik minden szembejövővel.

2012. szept. 22. 20:15
 7/27 anonim válasza:
100%
Lehet idiótán fog hangzani, de én az első csóknál majdnem elájultam, nekem ez azt sugallta, hogy mély érzelmi kötődés a csók.
2012. szept. 22. 23:04
 8/27 anonim válasza:
43%

először elég szokatlan dolog... életem első komoly nője az volt akitől az első csókot kaptam... beleszerettem..

azóta egyetemista lettem és mára egy csók semmit nem jelent bulikba elég sokszor megesik... most már tényleg csak a d..ás számít!! és egy rendes lányt megtalálni aki megbecsül és tudod h számíthatsz rá.. ennyi!! addig meg ne foglalkozz a csajokkal!! 20F

2012. szept. 25. 00:04
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
A csók igen is sokat jelent. Az a lány a nyerő aki nem fog a buliban smárolni veled, és nem is bújuk veled össze azon az estén! Erkölcs! Tudom egyeseknek ismeretlen fogalom!
2012. szept. 25. 10:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Neked jó a gondolkodásmódod! Ne hallgass a többi fiatalnak, akiknek csak dugáson jár az eszük. Valószínűleg te őszintén szereted a barátnődet, nem úgy mint sokan a párjukat, hogy csak arra kell nekik..csak maradjon is így a felfogásod a dolgokról!!

23/L

2012. szept. 25. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!