Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók mennyire erős érzelmi kötődést fejez ki?
Bocsi a költői kérdésért,nem tudtam másképp megfogalmazni. :) Nekemis van barátnőm,tudom,milyen érzés.
De sokak szerint ez már ,,elavult dolog".
Most komolyan...nem elég...?Szerintem fantasztikus érzés megcsókolni egy lányt,akit szeretsz,és nem a d.gás a ,,modern".
Szerintetek?
14/F
Ez személyfüggő. Nálam nagyon mély, vagy sima szeretet és vonzalom.
21/N
Az idiótáknál már ,,elavult dolog"
a normális ember viszont nem csókozóik minden szembejövővel.
először elég szokatlan dolog... életem első komoly nője az volt akitől az első csókot kaptam... beleszerettem..
azóta egyetemista lettem és mára egy csók semmit nem jelent bulikba elég sokszor megesik... most már tényleg csak a d..ás számít!! és egy rendes lányt megtalálni aki megbecsül és tudod h számíthatsz rá.. ennyi!! addig meg ne foglalkozz a csajokkal!! 20F
Neked jó a gondolkodásmódod! Ne hallgass a többi fiatalnak, akiknek csak dugáson jár az eszük. Valószínűleg te őszintén szereted a barátnődet, nem úgy mint sokan a párjukat, hogy csak arra kell nekik..csak maradjon is így a felfogásod a dolgokról!!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!