Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók mennyire erős érzelmi kötődést fejez ki?
Bocsi a költői kérdésért,nem tudtam másképp megfogalmazni. :) Nekemis van barátnőm,tudom,milyen érzés.
De sokak szerint ez már ,,elavult dolog".
Most komolyan...nem elég...?Szerintem fantasztikus érzés megcsókolni egy lányt,akit szeretsz,és nem a d.gás a ,,modern".
Szerintetek?
14/F
Erős érzelmi köződést.
NYOMJ EGY LÁJKOT!
Szia!
Szerintem abszolút igazad van, kedves kérdező! És véleményem szerint nagyon komoly érzelmi kötődés kell -csak, hogy a szavaiddal éljek- egy csókhoz, egy igazi csókhoz.
Én például képtelen lennék olyan pasit megcsókolni, akit nem szeretek (vagy legalábbis nagyon erős vonzalmat nem érzek). Szerintem a csók nagyon nagyon fontos egy kapcsolatban, és a szeretet, odaadás, gyengédség kifejezője.
Bár sajnos a mai világban már nem pont így van legtöbbször. Mindenesetre én képtelen vagyok megérteni azokat, akik bárkivel képesek csókolózni (akár egy discóban, vagy bármilyen szórakozóhelyen), annak ellenére, hogy először találkoztak vele (és lehet, hogy egy mondatot alig beszéltek). De manapság sajnos gyakran ez megy.... az viszont nagyon jó, hogy Te nem így gondolkodsz!!!!
Olvastam régen prostikkal interjút, ott a legtöbb azt mondta, hogy mindent engednek, de a csókot nem, mert az érzelmi alapú nem pedig testi.
27 éves férfiként én is így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!