Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csók mennyire erős érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók mennyire erős érzelmi kötődést fejez ki?

Figyelt kérdés

Bocsi a költői kérdésért,nem tudtam másképp megfogalmazni. :) Nekemis van barátnőm,tudom,milyen érzés.

De sokak szerint ez már ,,elavult dolog".

Most komolyan...nem elég...?Szerintem fantasztikus érzés megcsókolni egy lányt,akit szeretsz,és nem a d.gás a ,,modern".

Szerintetek?

14/F

2012. szept. 21. 23:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem vagyok egyedül. :)
2012. szept. 25. 22:16
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Én ismerek olyan csajt aki kb olyan 100 emberrel minimum már biztosan smárol.. 15 éves..
2012. okt. 3. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon klassz dolog a csókolózás, én is szeretek csókolózni
2012. okt. 3. 22:59
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

Erős érzelmi köződést.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

2012. okt. 3. 23:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is jó a csók, én is szeretek csókolózni
2012. nov. 4. 01:18
 16/27 anonim válasza:
végre egy normális fiatal srác akiben van még valami az utókorból és nem csak a d.ni,d.gni,d.gni mert kinemszarjalemenőcsávó vagyok!...úgyan már szerintem nem az a menő aki 1 csajt dob a többiért hanem aki a többit dobja 1 egyért =()de lehet bennem van a hiba...!!!és igen a csók szerintem az a dolog mikor érezteted a pároddal hogy,bízhat benned meg te is ő benne =()bár megjegyezném (hogy lehet én mozgók rossz társaságban de mostanában inkább csajokra jön rá ez már mint az hogy,lefekszek még a nemistudomkivel demilyenmenő leszek)ez az én véleményem ...
2012. nov. 4. 02:10
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem abszolút igazad van, kedves kérdező! És véleményem szerint nagyon komoly érzelmi kötődés kell -csak, hogy a szavaiddal éljek- egy csókhoz, egy igazi csókhoz.

Én például képtelen lennék olyan pasit megcsókolni, akit nem szeretek (vagy legalábbis nagyon erős vonzalmat nem érzek). Szerintem a csók nagyon nagyon fontos egy kapcsolatban, és a szeretet, odaadás, gyengédség kifejezője.

Bár sajnos a mai világban már nem pont így van legtöbbször. Mindenesetre én képtelen vagyok megérteni azokat, akik bárkivel képesek csókolózni (akár egy discóban, vagy bármilyen szórakozóhelyen), annak ellenére, hogy először találkoztak vele (és lehet, hogy egy mondatot alig beszéltek). De manapság sajnos gyakran ez megy.... az viszont nagyon jó, hogy Te nem így gondolkodsz!!!!

2012. nov. 11. 21:52
 18/27 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a véleményeket! :)
2012. nov. 23. 14:40
 19/27 anonim ***** válasza:
47%
nugyinedvesedős,,, farokfelállitos..... az igazi,,,
2013. máj. 12. 20:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam régen prostikkal interjút, ott a legtöbb azt mondta, hogy mindent engednek, de a csókot nem, mert az érzelmi alapú nem pedig testi.

27 éves férfiként én is így vagyok vele.

2013. máj. 21. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!