Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon keveset tudunk találkozni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A barátommal két éve vagyunk együtt, de idén érettségizünk mind a ketten, és emiatt nagyon keveset látjuk egymást, egy héten egyszer. Jövő nyártól pedig megy külföldre egyetemre, és így a négy év alatt csak a nyári szünetben fogom látni őt. Kezd elegem lenni ebből, nem tudom mit csináljak. Szeretjük egymást, de félek, hogy a távolság és az egyre ritkulóbb találkozók miatt tönkremegy a kapcsolatunk.2012. szept. 21. 18:36
1/5 anonim válasza:
Hat meg kell probalni, de ha megsem megy, akkor szakitas, de 2 ev utan erdemes egy probat tenni.
2/5 anonim válasza:
mi is idén érettségizünk a párommal, heti 2-szer minimum tudunk találkozni, sokszor úgy oldjuk meg, hogy suli után egymás mellett tanulunk valamelyikünknél, és így mindketten csináljuk a dolgunkat, de közben azért látjuk egymást és együtt is vagyunk :) egyébként meg pl. feloszthatjátok a tételeket azokból a tárgyakból, amikből mindketten ugyanazon a szinten érettségizhettek, és akkor csak fele-felét kell kidolgozni, és talán tudtok spórolni egy kis időt, amit együtt tölthettek. az egyetemi időszakra pedig sok sikert kívánok, remélem túléli a kapcsolatotok :)
17/L
3/5 A kérdező kommentje:
A tételekkel az a baj, hogy ő emelt szintet tesz majd matekból és fizikából, én pedig gazdasái iskolába járok, tehát teljesen mást tanulunk, a tételeink sem ugyanazok. Mi suli után találkoztunk, amíg el nem kezdett vezetni, így most már az is kiesik, csak szombatonként tudunk találkozni, mivel a vasárnap a táncórája miatt esik ki. Köszi kedves második válaszoló, remélem én is, hogy túléli a kapcsolatunk az egyetemi éveket. Köszi neked is első válaszoló!
2012. szept. 21. 18:46
4/5 anonim válasza:
előző vagyok: de attól még azért magyarból meg töriből csak ugyanazok a tételeitek, nem?:)
5/5 A kérdező kommentje:
nem igazán, mivel ők teljesen mást tanulnak jelenleg töriből ( ő a Német egységet, Olasz egységet, én pedig az I. világháborút). De úgy tűnik, hogy meg fogjuk oldani a találkozásokat :)
2012. szept. 23. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!