Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom. Távkapcsolat, sokszor fáradt, tanul, keveset foglalkozik velem. Ahol élek, ott szinte bármelyik nap tudnánk találkozni a fiúval?
A kérdésem az lenne,hogy Ti,hogy döntenétek.Szeretem,soha nem csalnám meg,csak rossz nekem,hog yhavonta tudunk csak találkozni,hétköznap-hétvégén,túl fáradt hozzám...
Annyira rossz,msn-en ritkán ír vissza,addig a másik fiúval beszélek,ő mindig megkérdezi,hogy "milyen napod volt..."érzem,hogy foglalkozik velem.Többször mondtam a barátomnak,hogy úgy érzem,nem foglalkozik velem,egy pár napig rendben is ment,visszaírt egyből,nem más volt fontosabb,és érdeklödött...de szép lassan elmúlt.Ő volt nekem az első...és nagyon szeretem.De érzem,hogy nem tudom sokág bírni...
Fél éve vagyunk együtt.Sokat tanul.
Szia!
Szerintem mond meg neki, ha így folytatja, akkor szakítás lesz a vége! Ha ekkor sem történik semmi lényeges, akkor dobd. Utána, ha igazán szeret, úgyis teperni fog! Majd meglátod, mi lesz! Sok szerencsét!
23/Nő
18.06-os vagyok!
Ehhez még annyit, hogy én is távkapcsolatban vagyok a párommal (100 km). Ő minden nap dolgozik reggel 9-től és este fél 7-kor ér haza. Mindezek mellett még edzeni is jár esténként. Ő is kivan fáradva nagyon, mégis hívjuk egymást, foglalkozunk egymással. Hétvégente talizunk, általában én megyek hozzá, mivel hétvégén is melózik. Néha ő is jön. Szóval mindent meglehet oldani, csak akarni kell és nem elhagyni magunkat! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!