Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak vele, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele, nem akarom kínozni?

Figyelt kérdés

2 éve kapcsolatom van,és nemrég volt egy kis mosolyszünet köztünk. Közben feltűnt egy másik srác,aki elkezdett flörtölgetni velem,de nem tűnt komolynak. Én aztán kibékültem a barátommal. De újra feltűnt a másik srác,és amikor megtudta,h újra a barátommal vagyok akkor leállt. Még csak el se kellett utasítani,magától lelépett. Azt mondta h tiszteletben tartja a kapcsolatomat.

Tegnap beszéltünk,és azt mondta,h még rengeteg dolgot szeretett volna velem megosztani,de rájött,hogy nem vagyok rá vevő,és ezért meggondolta magát,úgy döntött,h inkább békén hagy engem. Ezt így lazán minden szorongás nélkül mondta nekem,a szemei csillogtak közben,mint aki szerelmes. Az a baj,h nem mint nap találkozunk,de én a barátomat szeretem,nem őt. Valószínű azért szenved,még ha nem is mutatja,ti mit tennétek?

2012. szept. 17. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Mondd neki, hogy KALAP KABÁT ARANYAPÁM. ELLEHET TOLNI A SZEKERET, EZ A HAJÓ MÁR ELMENT. NEKED MÁR TÖBBÉ NEM OSZTOK LAPOT. MEHETSZ NOSZVAJRA. Én ezt mondanám neki, üvöltve.
2012. szept. 17. 20:15
 2/6 Rs. ***** válasza:
Hát szerintem beszélgethetsz vele. Mint barátok :)
2012. szept. 17. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
A viszonzatlan szerelemnél nincs keserűbb dolog. Ilyenkor az ember egy picit meghal. :( ... De úgy látszik,ő már feltámadt,és ha tud úgy szeretni,hogy közben nem próbálkozik be nálad,akkor minden elismerésem az övé.
2012. szept. 17. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
azt gondolom, hogy elég erős lélekben, a kérdésedben a válasz, ne kínozd
2012. szept. 17. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Lemaradtál az igazi szeretetről. A boldogságod fontosabb az övénél.
2012. szept. 17. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ő próbálja tudatosan úgy alakítani az életét, hogy ne kínlódjon miattad. Maradjatok barátok, de a szívügyeidet ne vele beszéld meg.
2012. szept. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!