Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny, ha ugy gondolom hogy nem nézek ki rosszul?
Figyelt kérdés
Jó nem mondom magam világ szepenek. Előny? Jobban bejovok igy egy csajnak?2012. szept. 17. 18:54
1/4 anonim válasza:
az hogy elfogadtad önmagad és magadnak tetszel na az egy nagyon pozitív dolog.
De , hogy a nőnknek mennyire tetszel az egy hót másik dolog!
2/4 anonim válasza:
már nem rossz :S
én is azt hiszem nem nézek ki rosszul, mégse kellek a kutyának se :(
3/4 anonim válasza:
Szerintem jó, bírom ha egy srácnak van önbizalma. Ha a semmire, az kevésbé jó, de még mindig jobb, mint a siránkozás, hogy "csufi vagyok...". :D
4/4 anonim válasza:
Nekem kifejezetten imponál, ha egy férfinek van egy magabiztos kisugárzása magával kapcsolatosan.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!