Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja a barátom, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy mi van, ha nem is szeret.. Mert szeret, és én is szeretem. "Hivatalosan" csak 4 hónapja vagyunk együtt, de én sokkal többnek mondanám úgy igazából.. Érezteti is, hogy szeret, és biztos vagyok ebben, hogy így van, viszont még nem mondta ki. Tudom, hogy volt 2 nagy csalódása, amikor tényleg összetörték a szívét. .....nos, az egyik én voltam, még évekkel ezelőtt. Én nagyon szeretem őt, és már annyira mondanám neki, viszont mindig úgy gondoltam, először a fiúnak kell kimondania. De tekintve, hogy milyen nehéz volt neki megbíznia bárkiben is, nekem kéne először mondanom, hogy biztos legyen benne, nem fogom összetörni a szívét?

2012. szept. 14. 13:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10: Egy szóval sem mondtam, hogy nem fogadom el. Nekem mindenhogyan ő a tökéletes, nem is említettem neki, nem is fogom. De azért kérdezni szabad, nem?
2012. szept. 16. 12:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem származik belőle, ha kimondod amit érzel. Biztos jól fog esni neki, de ettől ne várj csodákat. Attól, hogy elmondod neki mit érzel, még nem fog megbízni benned teljes mértékben. Főleg, ha már egyszer összetörted a szívét.
2012. szept. 16. 15:01
 13/13 A kérdező kommentje:
A számít, ha ő ugyanezt tette velem? Nem a magam védelmében mondom, csak hogy ez volt. És most mondta volna, hogy ennek ellenére már teljesen megbízom benne, de belegondoltam.. És már nem is tudom igazán. Ennek ellenére szeretem, de mi garantálja, hogy nem fog ugyanaz megtörténni ismét?!
2012. szept. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!