Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szeret már a barátom? Bővebben lennt.21/L
2.5 éve vagyunk együtt. Ő 3 évvel idősebb, mégis én vagyok az első barátnője. Az első másfél év nagyon jó volt vele, igazán szerelmesnek éreztem magam, és láttam hogy ő is szeret. Én már közös jövőt terveztem, összeköltözést, amibe ő is beleegyezett. Megállapodtunk, hogyha már nem tanulok összeköltözünk albérletbe.
Aztán kb 1 évvel ezelőtt kezdett el minden rosszabboddni, kiváltó oka nem volt, hanem csak nagyon lassan fokozatosan elkezdett máshogy viselkedni velem. Nem akart már beszélgetni, nem bújt hozzám annyit, nem akart már olyan sokat együtt lenni velem. Na a lényeg hogy mostanra már annyira megváltozott, hogy a kapcsolatunk annyiból áll, hogy az autóba ülünk nem megyünk sehová, mert nem akar. Ráadásul minden nap amikor találkozunk elalszik ülve mellettem az autóba, a szombat éjszakák is igy tellnek. De nem hiszem hogy valóban alszik, mert ha valami olyat mondok ami érdekli akkor egyből felébred. A másik hogyha ilyenkor megpróbálom felébreszteni, akkor káromkodva rámkiabál, vagy el is lök erőből. Ez az alvás már hónapok óta kezdődött, és nincs rá oka hogy fáradtabb legyen mint régen, szerintem direkt csinálja. Semmiről nem lehet vele beszélgetni, nem kíváncsi rám hogy mi történt velem aznap, sokszor ha kérdezek tőle valamit egyszerűen nem szól vissza, mintha néma lenne. Beleköt mindenbe amit csinálok, vagy nemcsinálok. Gyakran lekezelően, gúnyosan beszél velem, és kiabál mindenért. Pár hónappal ezelőtt, bevallotta hogy mégsem akar összeköltözni, mert hogy ő erre nem akar költeni. De akkor miért hitegetett évekig?
Erről az egészről, a kapcsolatunkról, már számtalanszor próbáltam vele beszélgetni, rendesen nyugodtan nekiálltam hogy beszéljük meg. De egyszerűen nem hajlandó beszélni velem, nem szól vissza ha a kapcsolatunkról kérdezem, vagy eltereli a témát. Már párszor próbáltam szakitani vele, de akkor viszont elkezdett könyörögni hogy ne, és 1 héten belül vissza fogadtam mindig. De utánna sem változott meg a viselkedése. Úgy érzem mindent megtettem hogy megjavuljon a kapcsolatunk, próbálkoztam közös programokkal, szexben odaadóbbnak lenni. Most nyáron elhívtam nyaralni Balatonra, úgy hogy mindent én fizettem neki is, de ez sem segített, ugyanolyan bunkón viselkedett ott is. Mit javasoltok mit tegyek? Miért van ez hogy igy viselkedik, de szakítani nem akar?
Komolyan nem értem: minek ültök az autóba, ha nem mentek sehová?
Amúgy jah, megunt, elkényelmesedett: neki ez így pont jó. Van egy csaj, megvan a napi betevő szex, nem kell foglalkozni vele. Ennél mondjuk nyilván összetettebb a probléma, de ez lehet az alap.
Amúgy tanulsz még ezek szerint? Ő mit csinál? Nagyon különböző a pályátok?
megcsaltad? ha igen, kiderült?
ha nem volt ilyesmi, akkor egy f*sz. dobd ki, te meg ne legyél hülye p*csa, ne fogadd vissza. nem is értem, miért foglalkozol vele.
meg ez mi??? :D az a program, hogy beültök az autóba ő alszik, te ülsz mellette, beszélsz magadban és pár ór múlva kiszálltok és hazamentek? xddd
Nem tettem semmit, ami ezt kiválthatta volna, vagy amiért megérdemelném.
Úgy szokott lenni, hogy este értem jön a házhoz, beszállok hozzá, elmegyünk kb 1 kilóméterre egy parkolóba, és ott ülünk. Szombat éjjel ugyanez, csak akkor az erdőben ülünk a sötétben. De ez régen is igy volt, hogy egymáshoz ritkán tudunk csak felmenni, ezért is akartunk költözni együtt, most nem is ez a lényeg benne. Viszont régen még csomó helyre elmentünk, beülni esténként valahová, moziba, vacsorázni, sétálni, romantikázni egy tóhoz. Mostmár sehová nem akar.
Én még mondhatjuk hogy tanulok, de csak esti tanfolyamon, mellette munkát keresek. Nincs nagy különbség ilyen szempontból köztünk, ő szakmunkásként dolgozik. Nekem is csak érettségim van és most második szakmát tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!