Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most ismertem meg egy pasit es el tudnam mar kepzelni hogy hozza menjek az jo vagy kevesbe? Meg sosem volt velem ilyen nemreg lett vege egy kapcsolatomnak ami negy evet tartott de vele nem kepzeltem el hogy milyen is lenne
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 11:03
1/4 anonim válasza:
Az jo, mert e szerint bizol benne. Ismerd meg jobban és majd meglátod, hogy tévedtél vagy nem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyan kapcsolatba nem is érdemes belemenni, ahol már az elején se tudod elképzelni, hogy esetleg később hozzámenj.
3/4 anonim válasza:
Más emberekben vetett bizalom a legnagyobb kincs. Én soha nem rendelkeztem vele. Soha senkiben nem bíztam. Meglett az eredménye - agglegény 60 évesen.
4/4 anonim válasza:
Akkor jó közel érezheted magadhoz, és vszeg bensőséges viszonyba tudsz vele kerülni. Ez lehet alapja tartós kapcsolatnak, csak ne tapadj rá emiatt túlzottan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!