Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik nekem, hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nem ismerem, nem egy évfolyamra járunk, közös barátaink nincsenek. Facebook on írtam rá, de nem éreztem, hogy ismerkedni akarna, csupán annyit írt, hogy majd köszönjek rá suliba, és akkor tudja már ki vagy.

Igazából már vagy 5* szemközt néztünk, csak mindig megáll bennem az ütő, aszt hiszem túlparázom, mert nem tudom mit kéen csinálnom, egy szia/heló után.

Tudnátok tippet vagy ötletet adni?

18/F

2012. szept. 7. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
folytatni kéne a beszélgetést..
2012. szept. 7. 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Erre lennék kíváncsi, mivel folytassam? Milyen témával? utálom az ilyen sablonos dumákat, de jó idő van, hány órád van ma a suliba stb.
2012. szept. 7. 15:10
 3/3 anonim válasza:

Hanyadikos a lány? Velem is megesett h tetszett 1 fiú és rám is írt...de ő sem tudta folytatni a beszélgetést... folytasd olyannnal pl. h mesélj neki magadról..de ne túl sokat mert az unalmassá válhat..és kérdezgess róla is..de egyenkőre..mélyebb témákról még ne.. ha tetszel neki azt meg fogod érezni :) És am a suliba is menj oda hozzzá...mert ő nem fog nyitni...elvileg (és ezt a lányok is tudják) a fiúnak kell kezdeményezni :D sok sikert!

16/l

2012. szept. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!