Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lépjek túl rajtaa? ://...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajtaa? :// segítség!

Figyelt kérdés
Leírom röviden...van egy fiú, aki szakított a bartnőjével, én meg mehvigasztaltam, és teljesen beleszerettem.Azt mondta, hogy ő is belém, de csak 4 napig jártunk:/// én azóta is sírok, ő meg máris talált valaki mást. :'( ti hogy léptetek túl az ilyeneken?? :'/ kérlek titeket segítsetek, mert nagyon kivagyok...ja és amugy megbeszéltük a sráccal, hogy barátok maradunk, de nekem ez nagyon nehéz így...könnyebb lenne, ha nem is beszélnék vele? :'( azt meg szintén nehezen bírnám. Ti hogy vagytok ezzel???

2012. szept. 13. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
4 napi járást így gyászolni...
2012. szept. 13. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen hamar talált valaki mást, akkor nem voltál neki elég fontos és valószínűleg senki se fontos neki. Hidd el, az ilyenek nem érnek annyit, hogy miattuk pocsékold a boldog perceidet :) (saját tapasztalat)
2012. szept. 13. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
eggyetértek jártatok 4 napot és ő rögtön új lánnnyal jár ezek szerint télleg nem lehettél nagyon fontos neki. úgyhogy te is próbálj túllépni rajta. úgy hogy próbálj más fiúkkal ismerkedni esetleg .tudom nagyon nehéz lesz. velem is történt ilyen .
2012. szept. 14. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. szept. 14. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy egy ilyen f*szkalaptól kímélt meg téged az élet! Szót sem érdemel!
2012. szept. 16. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!