Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akibe kb 1 éve szerelmes vok. Kavaráson túl nem jutottunk, de ő végül kikosarazott. Azóta se tudtam elfelejteni Őt. Kipróbáltam már mindent haverokkal lógok, járok bulizni, csajozok. De senkiben nem találom meg azt a valamit, amit benne igen. Kezdek teljesen kifordulni önmagamból és életunttá válni. Olyan szinten ki vok h tegnap pl. azt álmodtam h a csaj meghalt és verejtékezve keltem. Mit csináljak?
2012. aug. 23. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést. A megoldást csak az idő hozza meg. Eltompulnak az érzéseid. De ez évekig tarthat. Akár 3-4 évig is. Bocs, de én csak ezt tudom mondani, módszerem nincs.
2012. aug. 23. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá. Az életuntság a felnőtté válás egy kellmetlen velejárója ugyanúgy, mint a csalódás. De azért vannak jó dolgok is, aki nem optimista alkat (mint pl. én) annak hiába mondják, hogy gondoljon szép dolgokra, én azt tanácsolom, gondolj arra, hogy lehetne sokkal rosszab is, úgyhogy nem nyávogok.

26/F

2012. aug. 23. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Meg tudlak érteni, mert én is ugyanúgy érzek, mint te. Két éve vagyok szerelmes egy srácba. Szerintem csak akkor tudsz majd túllépni rajta, ha találsz valaki mást. Amíg nem lesz más, addig ő lesz számodra a tökéletes csaj. De lehet hamarosan megismersz egy másik lányt és akkor majd rájössz arra, hogy rajta kívül mások is vannak még a világon. És akár olyan dolgokat is felfedezel majd benne, amit az előzőben nem. Ekkor rájössz arra, hogy nem is volt olyan tökéletes ez a lány, mint amennyire te gondoltad. Sajnos a szerelem az ilyen. Ha viszonozzák, akkor a legcsodálatosabb dolog a világon, de ha nem akkor a legfájdalmasabb. De ne felejtsd el soha azt, hogy te egy értékes ember vagy, feltételezem, hogy fiatal is és még előtted a világ. Még sok lányba lehetsz szerelmes, hidd el. Tudom, hogy nehéz ezt megérteni, mert az ember nagyon tud ragaszkodni ahhoz, akit szeret. Én is így voltam vele, azt is gondoltam, hogy nekem nem kell senki más rajta kívül, lehet bármilyen helyes, kedves. De végül rá kellett jönnöm bármennyire is fáj, hogy nem várhatok örök életemre egy emberre. Rajta kívül még nagyon sokan vannak a világon és sokan nagyon örülnének, ha mellettem lehetnének. Próbálj meg másoknak is esélyt adni, más lányokban is meglátni az értékeket és egyszer csak el fogod felejteni. Addig is gondolj arra, hogy szép az élet és van egy olyan lány, akár több is, aki pont rád vár. Ha pozitívan gondolkodsz meg is fogod találni. Szóval hajrá, fel a fejjel!
2012. aug. 23. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanezen mentem keresztül, bár kicsit máshogy nézett ki a dolog, lényeg, hogy nem tudsz mit tenni. Engem például le is tiltott, bár tény és való, hogy csinált egy műbalhé féleséget, amivel azt éreztette velem, hogy igen is én vagyok a hibás. Ez például megkönnyítette a dolgom, mert amúgy tudom, hogy hibás döntést hozott és fog még keresni engem. Hidd el, hogy téged is fog még valamikor keresni. Amit ennek érdekében tehetsz talán, az annyi, hogy megpróbálod úgy feltüntetni a dolgokat neki, hogy már nem érdekel, van barátnőd stb(ehhez kell 1-2 barátod segítsége is természetesen az ellenkező neműből) és egy idő után így vagy úgy, de keresni fog.

18/F

2012. aug. 23. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan így vagyok ezzel de szerintem engem meg is utált a csaj nem tudom miért :/
2012. aug. 26. 00:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Jól mondják az előttem szólók... Tovább kell lépni, ha nincs más megoldás és nincs esély a kibékülésre...
2012. aug. 26. 00:41
 7/9 Papmpafű válasza:
Ha a kapcsolatból nem lett semmi a csaj döntése miatt, akkor ezt tudomásul kell venned és nem szabad reménykedni, ábrándozni tovább! Gondold át, milyen hibái voltak, talán ez segít a felejtésben! Most azt érzed, hogy ami benne megvolt másban nem találod meg...dehogynem, még sokkal többet is! Ne hajszold a kapcsolatokat, éld a mindennapokat lazán és meg fogod taláni az új barátnőt, aki már nem fog fájdalmaz okozni!
2012. aug. 26. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze az amerikai szemétben elhitetik veled, meg itt sok naiv lénnyel, hogy mindig happy end van, és majd jön egy másik. De nem. Ez nem ilyen, a lelkük mélyén ők is tudják, persze átverhetjük magunkat, de minek. Van olyan lány/fiú aki örök sebet ejt rajtad, ez szar, de a legrosszabb, amikor ennek is már csak az emléke marad meg és, hogy valaha milyen mélyen szántó érzéseid voltak egy ember által/iránt stb. és ma már csak az emléke van. Na ez a real szar in real world. Nem érdemes fényezni.
2012. aug. 28. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor fogsz túllépni rajta, ha teljesen kitörlöd őt az életedből és megszakítasz vele mindenféle érintkezési formát, és igyekszel kerülni, hogy akár véletlenül is összefuss vele. Ehhez persze önuralom kell. Én életem eddigi legnagyobb szerelmén csak így tudtam túllépni, de még így is 1 év kellett.
2012. szept. 7. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!