Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta?
Szokj hozzá. Az életuntság a felnőtté válás egy kellmetlen velejárója ugyanúgy, mint a csalódás. De azért vannak jó dolgok is, aki nem optimista alkat (mint pl. én) annak hiába mondják, hogy gondoljon szép dolgokra, én azt tanácsolom, gondolj arra, hogy lehetne sokkal rosszab is, úgyhogy nem nyávogok.
26/F
Szia!
Én ugyanezen mentem keresztül, bár kicsit máshogy nézett ki a dolog, lényeg, hogy nem tudsz mit tenni. Engem például le is tiltott, bár tény és való, hogy csinált egy műbalhé féleséget, amivel azt éreztette velem, hogy igen is én vagyok a hibás. Ez például megkönnyítette a dolgom, mert amúgy tudom, hogy hibás döntést hozott és fog még keresni engem. Hidd el, hogy téged is fog még valamikor keresni. Amit ennek érdekében tehetsz talán, az annyi, hogy megpróbálod úgy feltüntetni a dolgokat neki, hogy már nem érdekel, van barátnőd stb(ehhez kell 1-2 barátod segítsége is természetesen az ellenkező neműből) és egy idő után így vagy úgy, de keresni fog.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!