Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne velem ha 55kg-os 22éves lány túlhajszoltság és depressziós állapotba bevesz 1-1szem, xanaxot és dormicumot?
ohh...akkor meg mit picsogsz itt, hogy nem foglalkozik veled, ha utána foggal-körömmel véded?
Már írtam, hogy nem te vagy az egyetlen, aki kínlódik az életében, és nem a párod az első, akinek meghalt egy szerette...
Az írásod alapján nekem koránt sem az tűnt ki, hogy a párodon akarsz segíteni, hanem sokkal inkább az, hogy magadat akarod újra a középpontba helyezni (bogyóbevétel)!
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak: nem történik semmi, alszol egy jót. Igyál rá még egy deci vodkát, na úgy már garantált a hatás.
Próbálj meg leülni, beszélgetni a pároddal erről: mondd el neki, hogy problémád van, egyedül nem bírod. Segítsen be a háztartásba, mert a tiszta ruhák maguktól nem másznak be a szekrénybe.
BTW ha mégis új kapcsolatot kezdesz: Nem szabad hozzászoktatni a férfit, hogy minden a se.gge alá van téve. De ezt a hibát szerintem minden nő elköveti egyszer. Én például azt szoktam csinálni, főleg a kapcsolat elején, hogy miután megfőztem az ebédet, odabújok a páromhoz, és kedvesen megkérem, hogy mosogasson el, mert én elfáradtam abban, hogy egész délelőtt főztem. Vagy mosás után szépen megkérem, hogy teregessünk ki együtt, meg ilyesmik. Egy idő után ez már természetessé fog válni.
24/N
Kicsit álszent a kérdező.
10 körömmel védi, de azért pont ő az aki hülyeséget akar csinálni és "belerúgni" egyet a párjába. Öszintén szólva erre nem tudok mit mondani, mert most magát sajnálja, de úgy tűnik a barátját is.
Mindenesetre annyira azért mégsem sajnálja a barátját, hogy még fájdalmat okozzon neki.
Kérdező: ha kiütöd magad és még érted is aggódnia kéne, akkor szerinted azzal segítesz a lelkivilágán?
Inkább le kéne foglalnod, a szerencsétlen flótást, vissza kéne ráznod a hétköznapokba, nem pedig idse hüéyeségeket írogálni és azon morfondírozni, hogy küld KO-val a földre mégjobban a szerencsétlent.
És végezetül: Kedves Minősíthetetlen Kérdező, te selyemfiúk kedvence! Azért kapsz rossz válaszokat, mert rosszul teszed fel a kérdést. Tudod ennek külön művészete van. Hogy jól kérdezzünk és akkor megkapod a megfelelő válasz is. Nem a válaszadókat kell kritikán aluli szavakkal illetni, mert mi csak azt látjuk amit te előadsz. Pl. barátod szemszögét nem is ismerjük. Ezért mindenki a szavaid veszi alapnak. Legközelebb találd meg a megfelelőszavakat a helyzeted felvázolásához és akkor neked sem kell magad lejáratnod az ország előtt.
1-1 szem? Viccelsz?
Ez nevetséges, így egy leveli békára sem tudod felhívni a figyelmet. Még ha 1 mg-os Xanaxot veszel be akkor sem, hát még ha 0,25-ös van otthon. Hehe ez röhej.
Most mit vársz tőlünk mit csináljunk? Beszélj a pasiddal hogy menjen pszihomókushoz ha nem tudja ezt feldolgozni, vagy lépjél le onnan.
De ha fel akarod vidítani, nyugodtan kísérelj meg öngyilkosságot egy szem aspirinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!