Mi történik akkor, ha egy 55kg-os 22éves lány túlhajszoltság és depressziós állapotba bevesz 1-1szem, xanaxot és dormicumot?
Egy dologra reagálnék most, amihez talán tudok okosat mondani.
írtad, hogy a párod idén vesztette el az anyukáját. Nekem is nemrég halt meg apukám és a mi kapcsoltunk is megromlott az időben, sőt előbb is a betegség alatt. Talán nálatok is lehet ez az ok.
Nem volt kedvem semmihez, ahhoz se, hogy hozzám érjen, hogy viccelődjön, gorombán rá szóltam sokszor. Nem akartam előtte bőgni, így védtem magam.
Pár hónap után már visszaállt a helyzet, mikor már kicsit túltettem magam a dolgon, és örülök, hogy a párom kitartott mellettem, még ha voltak is csúnya veszekedések. Nem vagyok az a tipus, aki kimutatja a érzéseit.
Tehát erre tippelek, hogy ezért ilyen mogorva veled. neked is nehéz, mert sok feladat rád szakadt, te is ingerültebb vagy, ő is.
Nalátod, szeret téged, csak nehéz neki, úgyhogy ne tetézd a dolgokat, ne vegyél be semmit, fontos, hogy észnél maradj, most nagy szüksége van rád a párodnak, még ha nem is úgy látszik.
Megpróbálhatod, hogy beszélsz vele erről, vagy együtt kimentek a temetőbe, nem tudom szoktatok e menni.
nekem májusban halt meg, még nem tudok róla beszélni. De lehet, hogy jót tesz,ha kicsit ki tudja magából adni.
Köszönöm, nektek is részvétem. :(
Lehet, hogy ezen csak az idő fog segíteni, addig is tartsatok össze, ha túl lesztek rajta, sokat fog jelenteni, hogy végigcsináltátok együtt ezt a nehéz időszakot.
Igen, az fontos, hogy érezze, hogy törődsz vele, és, hogy érezze, hogy látod, mekkora fájdalom érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!