Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liz Lee kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
holnap leszünk 1hetesek a barátommal.. de nem vagyok belé szerelmes meg semmit nem érzek iránta:o csak mikor először taliztunk. Mondjuk akkor még hosszú haja volt rá egy napra levágatta és igy most nem tetszik.. Ő halálosan odavan értem és néha megfojt a szerelmével. Nem akarom összetőrni a szívét mert egy nagyon aranyos fiú de nem tudok belé szeretni... összevagyok zavarodva. nemtudom mit tegyek

2012. szept. 8. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha azért szerettél ki belőle, mert levágatta a haját, akkor még hanyagold a kapcsolatokat..
2012. szept. 8. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nemtudom.. lehet az miatt hogy levágatta a haját mert mikor először megláttam hosszú hajjal mondom nekem Ő kell.. aztán másnap megláttam rövid hajjal és minden varázs elmúlt.. aztán taliztunk mindig suli után és mindig rám mászott ölelgetett csókolgatott.. egy mondatot nem tudtam elmondani úgy hogy ne csókolt volna meg és wáááá elegem van hogy ennyire szeret de én meg úgyérzem nem bírok belé szerelmes lenni.. de nem akarom összetörni
2012. szept. 8. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Felszínes vagy,ez az igazság. Hagyd el,neki teszel jót,már ne haragudj....
2012. szept. 8. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!