Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszbikus/biszex lányok volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok volt már olyan hogy hetero lányba szerettetek bele?

Figyelt kérdés
aztán mi lett? összejött a dolog esetleg valahogy/elfelejtettétek/bevallottátok neki? én most épp ilyen helyzetbe vagyok és nem tudom mit kéne csinálni.. ja és negatív véleményekre nem vagyok kíváncsi mert ha nem tetszik a kérdés akkor nem nézed és ennyi ;)

2012. szept. 8. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én csak olyanokba szeretek bele xD am. bi vagyok, és csajos :)
2012. szept. 10. 20:27
 12/25 A kérdező kommentje:
hát ez a gáz hogy jóba vagyunk de nem olyan közeli barátok.. szóval csak néha beszéltünk de bírjuk egymást... de ha beszéljünk is én általában olyan zavarba vagyok:D:S szóval nem nagyon... ezért se akarom "letámadni" hogy célozzak esetleg ilyenre neki, hogy tetszik-e neki ha 2 csaj... amúgy meg igen ettől félek én is hogy mivan ha azt mondja hogy ő nem érez semmit ááh az nagyon rossz lenne:S
2012. szept. 11. 19:27
 13/25 anonim ***** válasza:
Írj neki egy névtelen szerelmes levelet, utána beszélgess vele, ne feltűnően és ha elmeséli, hogy kapott egy levelet akkor megtudhatod, hogy mit gondol a dologról.
2012. szept. 11. 19:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is épp ilyen helyzetben vagyok, egyik osztálytársam, tök jól kijövünk, viszont tudom, hogy őt a fiúk érdeklik, ha esetlegesen felhoztam a "témát", hogy mi lenne ha egy lány megkérdezné tőle.. , szóval kicsit furcsán reagált, szóval, igen, rossz érzés, de tervezem, hogy majd színt vallok neki, de ahhoz még kell egy kis idő, és addig is élvezem az időt, amit vele töltök, mert félek hogy ha elmondom neki, akkor elhúzódik tőlem, pedig tényleg nagyon jóban vagyunk :/ ilyenkor minden félreszólást, minden érintést, minden mosolyt jelnek hiszel, de aztán rájössz, hogy soha nem fog összejönni :(
2012. szept. 11. 19:57
 15/25 anonim ***** válasza:
ja, a szerelmeslevél, hát, én pont azt írtam, 3-at is :D az a gáz, h csak a fiúk közül válogat, én meg nem merek egy 4.ben leírni, h lány vagyok, mert akkor sztem én lennék az 1. számú célpont, a megjegyzéseimből és utalgatásaimból napközben :D
2012. szept. 11. 20:16
 16/25 A kérdező kommentje:
utolsó:D énis így vagyok.. mert simán lehetne hogy valami kamu címről írok neki tök egyszerű lenne meg úgyse tudná de attól félnék énis hogy rájönne valahogy meg sejtené... főleg ha leírom benne hogy lány vagyok akkor tuti tudná.. hát látja ahogy rá nézek meg viselkedek vele.. azt meg nem akarom hogy utána hülyén kelljen éreznem magam. de amúgy ez jó ötlet lenne
2012. szept. 12. 15:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Ez a leveles ötlet pedig nem hangzik rosszul...csak iszonyatos pókerfész kellene hozzá, hogy ne látszódjon rajtad, hogy zavarban vagy, amikor megemlíti a levelet :D

Egyébként, konkrétan szerelmes nem voltam még hetero lányba. Jelenleg a legjobb (leszbikus) barátnőmbe vagyok szerelmes, de!! Van egy hetero barátnőm, aki nagyon közvetlen. Állandóan ölelget, lóg rajtam konkrétan egésznap xD folyton ölembe ül, Cicám-nak hív, kézen- és karonfogva sétálgatunk, és egymást megölelve alszunk el. Ő lenne az, akivel talán sikerülne elfelejtenem a jelenlegi szerelmemet, mert nem vagyok szerelmes ebbe a lányba, de szeretem annyira, hogy összejönnék vele :)

Namármost, ennek a leányzónak 2 pasija van egyszerre...viszont már játszotta el egyszer a kedvemért, hogy a barátnőm xD és simán eljön velem melegklubbokba is, és nem húzódik el ezektől a dolgoktól. Nem merem elmondani neki, hogy többet is eltudnék képzelni vele, mert mint említettem nagyon közvetlen lány, másokkal is szokott hasonlóakat csinálni. Meg mit kezdenék én a két pasija mellett, azokra is alig van ideje...:// :D

18/L

2012. szept. 15. 23:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy kiskutyát és járj vele. kevesebb lesz vele a gond.
2012. szept. 15. 23:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én másodjára jártam most így,és mind a kétszer összejött! :) Persze lehet,hogy ők is csak azt hitték,hogy heterok!
2012. szept. 17. 14:19
 20/25 anonim ***** válasza:
utolsó, akkor mázlista vagy :) bárcsak nekem is összejönne :/
2012. szept. 17. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!