Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok volt már olyan hogy hetero lányba szerettetek bele?
Ez a leveles ötlet pedig nem hangzik rosszul...csak iszonyatos pókerfész kellene hozzá, hogy ne látszódjon rajtad, hogy zavarban vagy, amikor megemlíti a levelet :D
Egyébként, konkrétan szerelmes nem voltam még hetero lányba. Jelenleg a legjobb (leszbikus) barátnőmbe vagyok szerelmes, de!! Van egy hetero barátnőm, aki nagyon közvetlen. Állandóan ölelget, lóg rajtam konkrétan egésznap xD folyton ölembe ül, Cicám-nak hív, kézen- és karonfogva sétálgatunk, és egymást megölelve alszunk el. Ő lenne az, akivel talán sikerülne elfelejtenem a jelenlegi szerelmemet, mert nem vagyok szerelmes ebbe a lányba, de szeretem annyira, hogy összejönnék vele :)
Namármost, ennek a leányzónak 2 pasija van egyszerre...viszont már játszotta el egyszer a kedvemért, hogy a barátnőm xD és simán eljön velem melegklubbokba is, és nem húzódik el ezektől a dolgoktól. Nem merem elmondani neki, hogy többet is eltudnék képzelni vele, mert mint említettem nagyon közvetlen lány, másokkal is szokott hasonlóakat csinálni. Meg mit kezdenék én a két pasija mellett, azokra is alig van ideje...:// :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!