Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok volt már olyan hogy hetero lányba szerettetek bele?
Nekem volt.
Legjobb barátnőm volt, tudta, hogy meleg vagyok, az sosem volt tabu, viszont sose mondtam meg neki, hogy mennyire szerettem. Mert tudtam, hogy esélytelen (és a barátságot sem akartam megnehezíteni), hiszen jól ismertem, lévén legjobb barátnőm volt. =) Már az is elég volt, hogy vele lehettem, mint barát (persze persze, a szám íze azért keserédes volt).
volt.
de nem tud róla,hogy érdekelnek az ilyesmik.
semmi nem volt.
igen volt. én 1 év után elmondtam neki és legnagyobb meglepetésemre nem mondott semmi olyat hogy 'hagyjál békén, innentől vége a barátságunknak'
csak annyit mondott hogy ő nem így érez, de attól függetlenül még lehetünk barátok. szóval én örülök hogy így alakult.. mai napig is barátok vagyunk:D és nem próbálok felé közeledni mert félek hogy elveszítem. szerintem jobb ez így mindkettőnknek..
Volt. Nem mondtam neki, mert nem egyszerűen heteró volt, hanem az a férfifaló típusú bombázó. Aztán egy nap közölték, hogy meghalt. Szétestem, és iszonyatosan bánom már, hogy nem mertem elmondani neki.
Az elmondásnál szempont lehet a te esetedben, hogy mennyire álltok közel egymáshoz. Például, ha csak egy ismerősöd, akkor lehet, hogy nem erőltetném, ha viszont barátok vagytok könnyebb a helyzet, mert nagyjából ismered a természetét.
Az a lehetőség viszont nagyon is benne van a pakliban, hogy elmondod és akkor sem lesz semmi, mert hetero. Ez elég kiábrándító tud lenni, ráadásul megtudta, hogy leszbikus vagy és esetleg nem tesz lakatot a szájára.
Figyelj, én szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!