Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus szingli lányok! Nektek is nehéz az ismerkedés?
Hogyan szoktatok ismerkedni?
Társkeresőn?
Lehet élőben ismerkedni,volt már rá példa?
nekik a társkereső a legkönnyebb
direkt van erre nekik
próbálhatod a pride fórumait, az angyalkak.hu asszem már fizetős lett egy ideje, ráadásul ott csak az egyéjszakás kapcsok a menők.
szerintem a legjobb, ha nem a neten próbálsz társat találni, persze megvan a veszélye, hogy heteronak vallsz szerelmet, de még így is jobb mint némely társkereső portál. ott abból indultok ki, hogy meleg aki ott van meg max biszex (meg persze van jó sok kamu 40es csávó is de nembaj), s ez a kommunikáció alapja, pedig szerintem sokkal fontosabb, hogy értelmileg és érzelmileg van-e olyan szinten mint te. ha gimibe jársz ott, ha egyetemen akkor ott ismerkedj. a szórakozóhelyeken dettó sok a fűcsomó szintű félhülye...
egy meleg ismerősöd sztoriját elmesélve láthatod, hogy elfogadó vagy nem, ill. ha nem tud rólad, akkor még közeledni is tudsz úgy felé, hogy a reakciói a legőszintébbek, akármelyik irányba, előítéletek nélkül. csak tartsd mindig tiszteletben ha a másiknak még idő kell.
uhh de sokat írtam, hiába öreg vagyok már :)
19/L
Vidéken nagyon nehéz az ismerkedés ://
Nekem szerencsém van (illetve kellene hogy legyen) mert Pesten járok suliba, és elég sok leszbikust is ismerek, akikkel melegbarát klubokba járunk, így elég könnyen meg az ismerkedés. De ilyen helyeken komoly kapcsolatot kifogni, ami 2hétnél továbbtart..max 5% esély ://
Sulimban elég sokan felvállalják, tudok 30 embert élből mondani :D minden osztályban legalább 1 leszbikus van (a mi osztályunkban 2, az alattunk levőben 4!!...) de így sem sikerül elég sokunknak megtalálni a párunkat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!