Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék megváltozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megváltozni? Erről le lehet szokni?

Figyelt kérdés

A barátnőm régi szerelme iránt még mindíg érez valamit, legalábbis nekem azt mondta, ugyan azt mondta, hogy engem jobban szeret, de mégis... igazából elfogadtam, hogy idő kell neki, hogy kiszeressen belőle, de az utóbi időben néhány képen bejelölgeti....

és tudom, hogy most egy kép bejelölgetés nem a világ vége...

és épp erről szeretnék leszokni, hogy túlaggódjam a dolgokat... erről le lehet szokni, vagy van ellene valami?

2012. szept. 7. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már ott elbukott, hogy te elfogadtad, hogy arra használ téged, hogy a másikat elfelejtse.

Én is voltam szerelmes, de volt bennem annyi tisztesség, hogy kb. egy évig míg el nem felejtettem őt, nem kavartam sem senkivel.

Szerintem kérdezd meg tőle konkrétan, most téged szeret vagy a másikat, téged meg csak arra használ, hogy feljtsen. Ha a válasz az, hogy még mindig köti valami a másikhoz, akkor vess véget az egésznek. Én személyesen egy rakás sz@rnak érezném az egész kapcsolatot, meg magam is, hogy ennyire ragaszkodok valakihez, aki kb. nem is úgy érez irántam, ahogy én iránta.

2012. szept. 7. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:
kérdeztem, és azt mondja, hogy csak engem szeret, és őt próbálja elfelejteni... de nem tudom... nem tudnék vele szakítani, semmiképpen!
2012. szept. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!