Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretni akarom de nem tudom. Mit tegyek?
Ha vele vagyok úgy érzem nem akarok vele lenni. Elhúzódom tőle. De nélküle meg rossz :\
17/L
nekem kicsit összetettebb a problémám, de ugy foglalnám össze: inkámb minusz már a barátnőm mint plusz, és inkámb nyűg mint boldogság nekem. ha ittlenne két gomb a nemre nyomnék csak ez nem ilyen egyszerü. Tudod mi a közös? az h ő szeret, tiszta szívből, ezt tudom...és hogy mit kell tenni?
na azt nem...de az tuti h a helyzet fogja hozni, ugyanis elöbb utobb valaki besokall...
Ez azért van, mert egy idő után a szerelem átalakul szeretetté. Én azt mondom ne siess a szakítással, ha szívből szeret, mert én mindenhol azt láttam az életben, hogy aki nem becsüli meg azt az embert, aki szívből szereti és otthagyja, annak az embernek utána mindig vagy senkije nem lesz, vagy nagyon rossz kapcsolata lesz. Végülis te tudod. De tudod hány lány cserélne veled, akit naponta megvernek vagy lelki terrorban tartanak, fenyegetnek. Énszerintem gondolkozz ezen a szakításos dolgon. De hát te tudod.
Végülis ebbe nem szólhatok bele. Csak a véleményem mondom.
Ő nagyon szeret engem ezért is nehéz. Mondtam neki az egészet hogy nekem így nem megy de ő azt válaszolta ő akkor is szeretni fog így még jobban megnehezítette. És végül úgy lett hogy együtt maradtunk....
Nehéz nagyon így. Főleg e mellet hogy úgy érzem nélküle meg nem is lennék meg... Ilyen se vele se nélküle...
Megszokás... hát mielőtt vele összejöttem volt egy 14 hónapos kapcsolatom. És annak vége lett nagy viták stb. És egyből jött a mostani barátom és így olyan mintha folytatódott volna bennem minden csak ujj emberrel. Ezért lehet minden megszokott bennem. Mert előzőleg mikor a 14 hónapos kapcsolatom avagy "első nagy szerelem" kezdődött akkor fél évig rózsaszín felhők stb aztán viták és elhidegülés. Itt meg már az első hónap óta megszokás elhidegülés van felőlem persze neki meg én vagyok az a bizonyos "első nagy szerelem" így tehetetlen vagyok minél jobban menekül annál jobban közeledik. Tehetetlen vagyok és nagyon kiborít az egész.
Nos, kérdésedre válaszolva, pont tegnap beszélgettünk, átjött és adott volt az alkalom.
Megkérdeztem tőle, hogy mit gondol a kapcsolatunkról, persze ő mindent rózsaszín felhőkbe írt le. Ezután jöttem én. Azt tudni kell, hogy bármi van, mi azt mindig megbeszéljük, hogy ne legyen az, hogy felgyülemlenek a dolgok és egyszer csak robbanunk. Nos hát akkor én elmondtam, hogy nem vagyok belé szerelmes és nem tudom, hogy mit gondolok magunkról, mi lenne a legjobb döntés. Ő meglepődött, mert egyáltalán nem számított erre a beszélgetésre, de elmondta, hogy még benne se alakult ki szerelem, csupán erős kötődés és szeretet, de szerinte nem 5hónap kell hozzá. Én ezt kicsit máshogy látom, de mindegy is.. Aztán a hosszas beszélgetés után azt javasolta, hogy adjak neki 1 hónapot, úgyis akkor leszünk fél évesek, és ha addig semmi, akkor visszatérünk erre. De biztosított róla, hogy ha esetleg szakításba torkollana a kapcsolatunk nem veszíteném el, mert attól még szeret és mint barát is közel kerültünk egymáshoz, úgyhogy ettől nem kell tartanom. Úgyhogy most várjuk az elkövetkezendő hónapot, kiderül, hogy suli mellett mennyire bírja a kapcsolat és hogy kialakul-e bármi plusz.
Remélem tudtam ezzel a kis tapasztalattal segíteni és remélem mindkettőnk aggodalma gyógyírre talál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!