Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit is akar? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy lány akiért teljesen odavagyok, de van valakije. Ami furcsa benne, hogy az ö szavaival élve vannak dolgok amiket a sráccal nem tud megbeszélni, de velem megbeszéli, ha megölel, akkor nehezen enged el, finoman kikérdez a múltamból, de közben arról beszél, hogy merre voltak a sráccal. Nem tudom már hogy mit is akar. Szerintetek érdemes küzdeni érte, vagy hagyjam a fenébe. Komoly válaszokat kérek. kössz.2012. szept. 2. 00:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem szeret,mint barátot és megbízik benne,nem gondolom hogy több lenne,mert akkor szakítana a sráccal..bár nőknél kitudja
2/6 anonim válasza:
Szerintem te csak egy barát vagy semm több esetleg egy lelkiszemetes is .. lépj tovább
4/6 anonim válasza:
a lányok nagyon soxor maguk sem tudják, mit akarnak...
5/6 A kérdező kommentje:
Van ugy, hogy ha együtt sétálunk, semmiböl semmi elkomolyodik, de ha kérdem, hogy mi a baj, azt válaszolja semmi, és megpróbálja másra terelni a szót. Általában ekkor hozza fel a srácot...
2012. szept. 2. 01:07
6/6 anonim válasza:
Úgy tekint téged, mint bizalmast. Barátként néz rád. A másik fiúba szerelmes, de ezek szerint a sráccal nem rózsás a kapcsolatuk. Ha rendbejönnek, akkor már nem beszél veled ennyit. Keress magadnak olyan lányt, aki rád gondol, miközben veled beszél. Ez a lány barátként szeret téged. Semmi több.Nem fog rád férfiként tekinteni. (lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!