Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes szeretni valakit, akinek boldog szülinapot kívánsz, de válaszra se méltat?
Azt hittem te vagy a srác.
Továbbra is azt mondom, hogy ez nem bunkóság, hogy facebook-on nem válaszol, viszont az, hogy korábban bunkó volt veled, az már megfelelő ok arra, hogy hanyagold ezt a srácot, vagy legalábbis több lépést én nem tennék az irányába, most ő jön, ha akar valamit.
Együtt vagy a sráccal? Üzenetet írtál, vagy csak az üzenőfalára?
Szerintem, ha csak a falára írtál akkor nem bunkó, mert nem valószínű, hogy megnézte, hogy te is írtál- e. Ha sms- t küldtél volna és nem válaszol, az már bunkóság, sőt szerintem az is, ha facebookon küldtél üzit és nem válaszol.
Amelyik esetekben írtam, hogy bunkó, azoknál én úgy gondolom felesleges pedáloznod, mert ha ő még válaszra se méltat, akkor nehogy már még te fuss után. Ha akarna tőled vmit keresne, ha nem keres vszínűleg nem akar semmit. Keress olyat, aki értékeli, hogy törődsz vele!
Szerintem már így is megaláztad magad.
Azért vagy többek közt, most kis pulyka.
Aki bánt, az nem szeret.
Ne keresd. Eleinte nagyon nehéz lesz, aztán hozzászoksz, és tartod magad hozzá, már csak azért is.
Egyébként meg, mért magadból indulsz ki.
Nem azért, de ha nekem 150 ember kíván fb-n boldog szülinapot, nem válaszolok mindnek!
Max belájkolom, vagy este/másnap kiírom, hogy köszönöm mindenkinek..
Aki élőbe keres, vagy levelet ír, (esetleg facebook nélkül is tudja, mikor születtem) az kap választ. :)
Bár olyan is előfordul nálam, hogy 3-4 napig nincs is időm válaszolni. Szóval szerintem nem kell meglepődnöd, ha nem kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!