Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes szeretni valakit, akinek boldog szülinapot kívánsz, de válaszra se méltat?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 14:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
1000 oka lehet annak, h. nem válaszol. Pl.: utálja a szülinapokat, nem olvasta még, nincs ideje válaszolni stb.
2012. szept. 1. 14:51
 12/28 A kérdező kommentje:
De az megaláz, csak hogy én nem hittem volna, hogy nem fog válaszolni!
2012. szept. 1. 14:51
 13/28 A kérdező kommentje:
az előző mókusgyilkosnak ment
2012. szept. 1. 14:52
 14/28 A kérdező kommentje:
Jó tisztázzuk: fészbuk. De én nem csak egy vagyok az 1000 ismerős közül, mert úgy tudta, hogy szeret engem. És nem hiszem, hogy olyan sok üzenetet kapott volna.
2012. szept. 1. 14:55
 15/28 A kérdező kommentje:
javítás: úgy tudtam, hogy szeret engem
2012. szept. 1. 14:55
 16/28 anonim ***** válasza:
LOL fészbúk láv
2012. szept. 1. 14:56
 17/28 A kérdező kommentje:
:) nem fészbukláv, csak ez az üzenet ott ment el, hát istenem...személyesen sajnos nem volt alkalmam.
2012. szept. 1. 14:58
 18/28 A kérdező kommentje:
És én Neki mindenképpen válaszoltam volna, még ha lett volna mellette ezer másik üzenetem is...
2012. szept. 1. 14:59
 19/28 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel ő is érezhetné megalázónak, hogy csak facebook-on dobsz egy üzenetet neki... Szerintem ez elég gáz, meg felesleges erre hivatkozni, hogy egy sms-ben nem fér el a mondanivalód, akkor miért nem hívtad fel?

Ha meg esetleg arról van szó, hogy írtál neki egy verset vagy valamilyen hosszú monológot, akkor is küldhettél volna egy sms-t legalább, és utána ezt elküldöd facebook-on, ha már nagyon muszáj ott.

De bárhogy is van, akiknek fontos vagyok, azok sose ott köszöntenek fel.

2012. szept. 1. 15:01
 20/28 A kérdező kommentje:
Azért nem hívtam fel, mert már előtte is bunkó volt velem, és már nagyon nem voltam biztos benne, hogy szeret-e még engem. Én vagyok a lány, és előtte is én kezdeményeztem dolgokat, de nem akarok nyomulni, azt szánalmasnak tartom egy lánytól.
2012. szept. 1. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!