Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre ritkább a szex, érdemes lenne inkább szakítani?
4 éve vagyok együtt a mostani barátnőmmel és ahogy múlik az idő, egyre ritkábbá válik a szex közöttünk. Gyakran nincs kedve, nem akarja vagy fáradt. Most már én is kezdek belefáradni, illetve felhagyni a kezdeményezéssel, mert folyamatosan idiótának kell éreznem magam 5-10 perc huzavona után.
Nem szeretnék olyan életet, mint amit a többség csinál, hogy egymás mellet leélik az életüket és egyetlen összekötő kapocs köztük egy gyerek.
Szakításon gondolkozom.
Hány évesek vagytok?
Próbáltál már vele erről beszélni? Arra mit reagált?
És egyébként mit érzel? Szereted? Őszinte szenvedéllyel szereted vagy csak úgy, hogy jó vele meg minden, de már olyan őszintén nem hoz lázba... mert ez se mindegy ám.
És nem változott valami a szexuális életetekben, ami miatt esetleg kevésbé akarja? Ugyanúgy figyelsz az előjátékra meg gyengédségre is, mint régen?
:D Nálunk inkább párom mond nem-et a szexre. Én még 1x sem utasítottam vissza 4 és fél év alatt...
20/N
Köszönöm a válaszokat én is válaszolok akkor:
- Nincs gyerek
- Fiatal egyetemisták vagyunk
- Mindig megbeszélünk mindent. Erről a problémáról azt mondta, hogy nem tudja, mitől van. Hát én meg főleg nem :)
- Nem hiszem, hogy gombás. Akkor mondta volna XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!