Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e, érdemes-e szex nélkül élni?
37 éves családapa vagyok, van két kislányunk, boldogan élhetnénk, de!
Feleségemnél 2008-ban tetőfokára jutott a derékfájdalma.
Azóta csak az egyik felén tud feküdni, aludni.
A TB-s orvostudomány nem talált problémát nála, szerintük egészséges, és még nem is találkoztak ilyennel.
A természetgyógyászok azt mondták ez mindem ötödik embernek van, és kezelhető.
Bár én napi szinten kívánom az együttlétet, a szexet, de sajnos 2008-tól átlagban 3-4 HAVONTA! tudjuk összehozni a dolgot.
Nekem ez így nagyon rossz!
Úgy érzem a legszebb, legaktívabb éveim várakozással telnek el.
Tud kocsit vezetni, munkába járni, házimunkát végezni, csak épp a jobb oldalához nem lehet hozzányúlni.
Néha olyan érzésem van mint ha rajtam kívül minden beleférne az életébe.
Válni nem szeretnék, de megcsalni sem.
Kérem segítsetek, segítsenek!
Köszönettel.
István
Nem azért, de annyi pozíció van, hogy megszámlálhatatlsn. Nem muszáj a nőnek feküdnie közben. Ő is lehet felül is, akár vízszintesben, akár lovagló, vagy kutyapóz. Amelyik éppen kényelmes nektek. Ha csont és izületi problémái vannak ezeket tudom javasolni.
27f
Igazából abban reménykedtem, hogy akad olyan pár, aki hasonló cipőben jár, és talált megoldást a problémára.
Persze köszönöm a jó tanácsokat.
Elösször is nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy ő biztos nem azért nem akar szexelni mert fáj a háta?Ha fáj egyeltalán,ugyanis ha orvosok nem találnak semmit,vagy nem találtak az nekem egy kicsit gyanus,plána ha házimunkát is tud végezni,hiszen vannak olyan pózok ami a nőnek egyeltalán megerőltetőbb egy vasalásnál vagy egy felmosásnál.Persze én nem feltétlenül azt mondom hogy ő hazudik neked,csak nekem gyanus hogy végülis mindent tud rendessen csinálni otthon,csak a szexet nem.A másik dolog hogy én azt nem akarom elhinni hogy az a nap 24 órájában annyira fáj.?Nem tudom,de nekem kicsit furcs ez a dolog.Csak hogy mondjak egy példát,az egyik ismerősnek a barátnőjének elvolt tőrve a keze és a lába egyszerre és hónapokig volt gipszbe és még is legalább egy héten egyszer megtudták oldani a szexet!Azért én ezt jól átbeszélném,mert én személy szerinte így megőrülnék.
A helyzet az hogy nekem is volt olyan hogy csak 3 havonta szexeltünk,hát mondanom se kell hogy az őrület határán voltam és én szerintem nem lehet sokáig huzni ezt így,főleg akinek nagy a szexuális étvágya,mert ez akár az egézség rovására is mehet,egy élete tejében lévő férfi szex nélkül könnyen befordulová válhat.
EZ így nem normális,mond meg a feleségednek,hogy neked igen is szükséged van,minimum heti 1-szer szeretkezni!!
Arról nem is beszélve,hogy így hogy érezze magát férfinek valaki?HA most élete végéig hátfájással fog küzdeni,akkor életed végéig csak sanyarognod kell a szex után?
Elöző voltam!
Nem szeretnék vádaskodni,de nekem sántitt a dolog!
Én nekem ilyenkor,ha semmit nem találnának,egyből az ugrana be hogy tulajdonképpen nem akar szexelni veled és a hátfájásra fogja.Nekem volt olyan barátnőm,aki nem volt egy szexuálissan túlfütött ember,de amikor kivánta akkor kivánta és 38 fokos lázzal és torokfájással is csinálni akarta,pedig nem volt egy szexmániás lány.Tehát én szerintem az áll a háttérben,hogy ő még megprobálni sem szeretné és ez a hátfájás egy kibúvó a szex alól.Mert én nem akarom elhinni hogy az a hát az napi 24 órában úgy fáj neki hogy alig bír megmozdulni,mert akinek tényleg úgy igazán fáj a háta,az megmozdulni sem tud,nem hogy kocsit vezetni,meg még háztartást vezetni.Tudom,mert nagymamám hát és derék fájással küzdött.Amikor az elkezdett fájni,akkor csak fekve tudta kíbirni,de úgy is a könnyei jöttek.Szerintem ez egy kifogás hogy ne kelljen ágyba bújni veled.Persze nem ismerem a feleséged,de a nők ravaszak tudnak lenni,ha nem akarnak szexelni és képesek olyan ürügyeket kitalálni,hogy az már nevetség tárgyát képezi!Nem akartam senkit megsérteni ezzel,de már láttam és hallottam hasonló sztorikat....
Már befordulóvá váltam!
Napközben egyébként nem fáj neki annyira azt mondja, csak este meg reggel nagyon. Reggel egy órával hamarabb kel, hogy útnak tudjon indulni.
Napközben viszont a gyerekek miatt nem tudjuk megoldani a dolgot.
Nekem is sokszor van ott a gondolatom, hogy már nem kellek neki, már nem kíván, már beszéltünk is róla, de azt mondja neki nincs gondja a libidójával, ne fogjam rá.
Tényleg az utolsó reményem ez a hely, mert már lassan úgy érzem a tudathasadás állapota kerülget, pláne így tavasszal.
Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Kedves Kérdező!
Ha nincs baj a libidójával, akkor hogy bírja 3-4 hónapig szex nélkül? Nem tudod véletlenül hogy maszturbál-e? Ugyanis ha a derékfájás miatt nem akar szexelni, gondolom akkor is a libidójával van gond, amiatt nem kívánja. Ellenkező esetben nem hiszem, hogy a libidóval minden ok, de elég 3-4 havonta. Nem sok férfi tűri ezt el. És aki mégis elviseli, az vagy beleőrül vagy tönkremegy a kapcsolat. És akkor rá lehet fogni a "szexmániás" ideges és goromba férfira. Bocs, de így gondolom.
Szóval nem tudod, hogy maszturbál-e? Régen mennyit voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!