Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e, érdemes-e szex nélkül élni?

Figyelt kérdés

37 éves családapa vagyok, van két kislányunk, boldogan élhetnénk, de!

Feleségemnél 2008-ban tetőfokára jutott a derékfájdalma.

Azóta csak az egyik felén tud feküdni, aludni.

A TB-s orvostudomány nem talált problémát nála, szerintük egészséges, és még nem is találkoztak ilyennel.

A természetgyógyászok azt mondták ez mindem ötödik embernek van, és kezelhető.

Bár én napi szinten kívánom az együttlétet, a szexet, de sajnos 2008-tól átlagban 3-4 HAVONTA! tudjuk összehozni a dolgot.

Nekem ez így nagyon rossz!

Úgy érzem a legszebb, legaktívabb éveim várakozással telnek el.

Tud kocsit vezetni, munkába járni, házimunkát végezni, csak épp a jobb oldalához nem lehet hozzányúlni.

Néha olyan érzésem van mint ha rajtam kívül minden beleférne az életébe.

Válni nem szeretnék, de megcsalni sem.

Kérem segítsetek, segítsenek!

Köszönettel.

István

2011. márc. 8. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor van ott a gondolatom, hogy már nem kellek neki, már nem kíván, már beszéltünk is róla, de azt mondja neki nincs gondja a libidójával, ne fogjam rá.

Ha valakinek nincs gond a libidójával,akkor nem 3-4 havonta szexel!!A szexre szüksége van az embernek az egézséges életritmushoz,nőknél nem is,de férfiaknál,magas vérnyomástól kezdve egy csomó minden baj lehet belőle,mert stresszesebbé,feszültebbé,ingerlékenyebbé válik tőle az ember,az ha az ember egyedüll állóként él és úgy nem szexel,az megint teljessen más dolog,mert fogja magának aztán kiveri akár napi kétszer is ha úgy van kedve és ideje,vagy elmegy keres egy barátnőt akár egy éjszakára is,de egy házas embernél aki becsületes ez nem oldható meg,persze csak akkor ha nem akarja megcsalni a feleségét.

De a kérdésre a válasz az,hogy én személy szerint nem tudnék így élni egy nő mellett,aki 3-4 havonta akar velem ágyban bújni.Én megértem mind két oldalt,de te is emerből vagy és neked is csak egy életed van,amit gondolom nem úgy akarsz leélni hogy szex nélül,persze nem válásra buzdittalak,de ez így sokáig nem lesz tertható dolog,mert elöbb utobb befogsz sokalni és lépni fogsz!Szerintem a házasság egyik fő alapillére a jó szex,persze nem a legfontossabb,de a megcsalások és a válások legtöbbje ezért történik mert valami ezen a téren nem működik!

Még egy kérdés!

Férfinek érzed magad mellette?Mert lehet hogy ő nőnek érzi magát melletted,de te gyanittom hogy nem!Egyszer élünk én úgy gondolom és élvezzük ki minden percét ha már megszülettünk!!

2011. márc. 8. 11:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Ismét a 47%-os válaszoló vagyok!

Most így sokat elmélkettem a dolgon és azt is most láttam hogy ez már 2008 óta megy így!

A válaszom az hogy ő nem akar szexelni!Ráadásul az is gyanus hogy pontossan azokban az idő pontokban fáj neki,amikor kettesben lehetnétek!Neked ez nem gyanus?

Mint mondtam nagymamám is hátfájós volt,elég rendessen,de neki az orvosok meg is mondták hogy mitől van.De a lényeg az hogy neki sem fájt minden egyes nap,volt olyan hogy hetekig semmi fájdalom nem jelentkezett neki!

Bocsi de nekem ez nagyon sántítt.Én azt javaslom hogy álljál a sarkadra és találd meg régi önmagad és szépen határozottan mond el a feleségednek,hogy neked ez így marháta nem jó,mert már nagyon befordultál!

Ezt így nem lehet sokáig csinálni,persze ha egy papucs férj szeretnél lenni,akkor igen!!!

2011. márc. 8. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:

"Napközben egyébként nem fáj neki annyira azt mondja, csak este meg reggel nagyon. Reggel egy órával hamarabb kel, hogy útnak tudjon indulni."

Gyanús, tényleg. ..és igaza van az előttem írónak, hogy ha neki nincs gondja a libiójával, akkor hogyhogy nem töri azon a fejét, hogy találjon veled egy olyan pózt, amiben nem fáj annyira a háta? Mikor 3-4 havonta csináljátok, akkor a szex alatt ő szenved? Szegénykém...nem lehet neked egyszerű. Én nő vagyok és nekem is voltak időszakok az életemben, hogy lelkileg kivoltam és 1-2 hónapig, vagy többig nem kívántam a szexet (de soha nem vontam meg teljesen a páromtól, néha lefeküdtem vele, havonta egyszer-kétszer). De nem 3 éven keresztül. Ez több, mint fura. Az pedig tök igaz, hogy ha autót vezetni, takarítani nem fáj neki, akkor igenis vannak pózok amikben szexelhetnének. Simán! (ha akarna)

2011. márc. 8. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:

1:47-es vagyok megint.

Egy fontos kérdés. Mikor végre rá tudod venni, akkor jó neki a szex? Látod rajta, hogy élvezi, vagy csak túl akar lenni rajta?

2011. márc. 8. 11:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Amikor tudunk együtt lenni, akkor jó neki.

Nem is kell sokáig izgatni, ha odanyúlok egyből nedves.

A gyerekek előtt heti szinten volt.

Viszont most, hogy olvasgatom a hozzászólásokat, egy tonnás súly nehezedett a mellkasomra, szinte sírhatnékom van, mindjárt elsüllyedek szégyenemben. Még jó, hogy nem lát senki.

Azért gondolom van remény, hogy egyenesbe jöjjünk?

Engem inkább a megoldás része érdekelne, nem a tényfeltárás, vagy most már nem is tudom :(

2011. márc. 8. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért ennyire ne keseredj el. Mi válaszolók, csak hangosan gondolkodunk, találgatunk. Mint kívülálló, próbálunk a kapott információkból "objektíven" valamire jutni. De ez nem jelenti azt, hogy tuti, hogy direkt nem akarja és a hátfájásra fogja.

A "homokba dugod a fejed" egy nagyon rossz reakció. Elég idő telt már el, nagyon türelmes és kedves voltál. Én a helyedben szeretettel elbeszélgetnék vele. Mondd el neki őszitnén, hogy nagyon szereted de te többször kívánod a szerelmeskedést és jussatok valami kompromisszumra, hogy ne ilyen ritkán legyen. Mond neki, hogy tudod, hogy mikor van szex, akkor ő is élvezi, mert érzed, látod. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Beszéld meg vele őszintén amit itt leírtál, hogy még túl fiatalnak érzed magad az ilyen fokú vágy elfojtáshoz, az ilyen ritka szexuális élethez. Azt is mondhatod, hogy csakis úgy szertnéd a sűrűbb szexet, hogy neki ne fájjon. Ötleteljetek, találjatok ki olyan pózokat, amikor nem fáj neki. Ha szeret Téged és valóban kíván, akkor nem lesz elutasító. Ha viszont azonnal tiltakozik, akkor érdemes elgondolkodni, hogy a fájdalom mögött még mi lehet a háttérben. (libidó gondok, lelki dolog, akármi)

2011. márc. 8. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért gondolom van remény, hogy egyenesbe jöjjünk?

Engem inkább a megoldás része érdekelne, nem a tényfeltárás, vagy most már nem is tudom :(

Ahogy az elöző hozzászoló mondta mi csak tippelünk hogy mi lehet!

Talán el kellene menni egy párterápiára vagy nem is tudom,de ha neked vannak igényeid,mármint a szexterén akkor ez sajnos tarthatatlan lesz,mivel egy fiatal ember vagy nem egy 65 éves nyugdíjas,akinek nem áll fel a farka!

Ha a feleséged így képzeli el az élete hátralévő 30 vagy 40 évét,akkor az neked nem jó,mert hiába szeretek valakit,ha nem tudja kielégitteni a vágyaimat és nem vagyok boldog mellette,vagyis lehet hogy boldog vagy,de hiányzik az életetből egy olyan dolog ami más embernek rendszeressen az élete része,akinek van felesége,persze nem te vagy az egyedüli ilyen eset azt valoszinünek tartom!

Ezt mindenképpen nektek kell megbeszélni,mi itt csak tippeket és tanácsot tudunk adni.De én személy szerint azon a véleményen vagyok,hogy őt úgy igazából nem nagyon érdekli a szex.Valoszinü amikor van valami,akkor is te kezdeményezel.A nedves puncira vissza térve még annyi,hogy sok nő lehet hogy tocsog a nedüben,de attól még leklileg lehet hogy nem kivánja a szexet,ezt egyszer egy kedves női ismerősöm,barátom elárulta nekem,hogy ha egy nő nedves az nem azt jelenti hogy lelkileg is kivánja,tehát a teste igen,de az esze vagy az agya nem!Ő jól elmagyarázta nekem annak idején,de ezt most én nem tudom úgy ahogy ő tette,de remélem érthető volt!

Én azt javaslom hogy ha nagyon rosszul érzed magad ez miatt,akkor érdemes egy párterápiára elmenni,vagy a feleségeddel erről komolyan elbeszélgetni,hogy neked ez így már nagyon nem jó,ezt öszintén mond el neki,de már gondolom biztos megtetted.

Én nem akarok ostoba tanácsokat adni,mert lehet hogy vak vágányon vagyok,de ahogy olvastam a legtöbb hozzászoló ezen az állásponton van,hogy nem akar szexelni.

Még egyszer mondom hogy szerintem olyan nincs hogy valakinek a nap 24 órájában fáj a háta 2008-óta,mert akkor már bele őrült volna,arról nem is beszélve hogy mindig akkor fáj neki amikor éppen kettesben tudnátok lenni,persze az is lehet hogy tényleg így van,de számomra kicsit érdekes!

2011. márc. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!