Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó a szex, de amúgy minden más stimmel, érdemes
kitartani egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Közel egy éve vagyunk együtt, teljes a harmónia, de a szexuális életünk szánalmas. Havonta egyszer történik valami, akkor is dögunalom. Egyáltalán nem kezdeményez, mindig nekem kell, holott ő is vágyik rá. Azt mondja, nem tudja hogy kell csinálni, idegen tőle. Nem tinik vagyunk.
Az én igényeim viszont brutálisak, akár naponta többször is. Ráadásul igen fejlett szexkultúrám van, imádok nyalni, nagyon vad és szenvedélyes vagyok. Ő viszont nem kedveli ezt sem, csak a dugást szereti. Azt mondja, ha szájjal elégítem ki az neki nem is jelent sokat.
Már tucatszor megbeszéltük, de nem jutottunk eredményre, nem képes változni és én sem.
Próbáltad már hirtelen elkapni?? (most lefogtok pontozni) de nem törődve vele hogy ő akarja vagy nem ELKAPNI bedobni az ágyba és rámászni...szóval erőszakot alkalmazni :D:D de nem szó szerint!! és azt csinálsz ami te akarsz...ha már egy jó ideje együtt vagytok tudod jól hogy neki mi a "jó". Fogod és kikötöd xD ha neki nem jelent sokat de neked igen. Már bocs hogy ezt mondom de ebből az jön le hogy csak magával törődik téged meg leszar hogy, te most éppen kiakarod élni magad vagy sem.
-Próbáld meg az elsőt...
-Ha nincs eredmény mond neki hogy, ha szeret képes változtattni magán
-Ha így se semmi bocsi de, szakítás.
Egy jó kapcsolat harmónia és szex. A szex is egyfajta harmónia. Nézzük azt: van egy pár akik rossz viszonyban vannak de a szex segített rajtuk egy igaza jó szex. Lehet neked is ezt kéne elkapni és megmutatni ki hordja nacit a háznál :D
2009. jan. 5. 15:40
2/19 anonim válasza:
na még valami + ha szeretőt tartasz majd a fejedhez vágja az
egész sztorit és ezek után még te leszel a H*lye szóval...ha ennyire rossz a helyzet akkor szakítás.
2009. jan. 5. 15:43
3/19 anonim válasza:
Teljesen egyetértek!:)
2009. jan. 5. 15:51
4/19 A kérdező kommentje:
Ha elkapom, engedi magát, de baromira meguntam már, hogy mindig én kezdeményezek. Ráadásul én nagyon változatosan szeretem, ő meg nem, neki a dugás a minden, ami azon kívül van, az meg semmit. Elélvez tőle, de nem elégül ki úgy igazán.
2009. jan. 5. 15:53
5/19 anonim válasza:
Akkor kicsit felesd el a szex-et. Maradj a kézi munkánál majd ha akarja akkor úgy is rád mászik és észreveszi hogy nem körülötte forog a világ. Csináld azt amit ő is csinál lehet erre felfigyel. Ha szereted mindent ki kell próbálnod ha már semmi se segít akkor szakíts vele.
2009. jan. 5. 15:59
6/19 anonim válasza:
Adok egy őszinte választ: Nem. Akármit is csináltok, akárhogy kapod el, akárhányszor beszélitek át, ha szexuálisan nem passzoltok, vagy eltérőek az igényeitek, engedjétek el egymást. Előbb utóbb félre fogsz menni, az pedig egyfelől érthető, mivel otthon nem kapod meg, másfelől mocsokság, mert esetleg ő is találna magának valakit, akinek ugyanannyi a szexuális igénye. Főleg azért mondom ezt, mivel írtad,hogy nem tinik vagytok. Engedd el.
2009. jan. 5. 16:00
7/19 anonim válasza:
sztem emiatt ne szakitsatok;):Pnem erdemes szakitani
2009. jan. 5. 16:34
8/19 A kérdező kommentje:
Azt mondod ne szakítsunk. Rendben. De azt nem mondod, hogy tartsak szeretőt. Akkor mit ajánlasz? Csak a jobb kezemet ne ajánld, mert már törzslátogatói kártyája van a farkamhoz.
2009. jan. 5. 16:45
9/19 anonim válasza:
Hagyd egy darabig őt, ne foglalkozz vele szex terén. Ha esetleg ő kezdeményezne akkor is max annyit csinálj amennyit ő csinálna a te helyzetedben. Jó sokáig "húzd" az agyát a semmittevéssel vagy azzal amit ő csinál és meglátod, rájön h mi a gond. Mellesleg nem lehet h vmi baja van? Betegség vagy gátlásos vagy vmi? Végős esetben pedig nem te vagy az egyetlen neki.. Ezeket tudom elképzelni.
2009. jan. 5. 16:52
10/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet :S Sokkal éhesebb vagyok a páromnál és szeretném változatosabban csinálni és legtöbbször én kezdeményezek. A párom nem kíván és lusta megmozdulni. Elvárja, hogy legtöbbször én legyek felül. Nem is mindig van rendes merevedése. A pettinget jobban élvezi, mint a szexet :( Én is tanácstalan vagyok, hogy van-e értelme együtt maradni. Mi is megbeszéltük a dolgot és abban maradtunk, a párom jól kiéhezteti magát (nem masztizik), én meg többet masztizok, hogy ne legyek éhes annyira. Lehet hülyeség, de ha csak átmeneti problémáról van szó, ezzel átvészelhető. Hosszú távon viszont aligha jó megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!