Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, meddig bírjátok ki szex nélkül egy párkapcsolatban?
Fél éve vagyok együtt a párommal. ( 16F-15L)
Még úgy fél-1 évig semmiképp sem szeretnék eljutni a szexig, és nem tudom, hogy tudna-e rám annyit várni. Abban biztos vagyok, hogy szeret, és én is őt, ez nem akadály. . Vele megbeszéltem már ezt, nem erőlteti meg semmi, de ez így nem rossz neki?
Hát a legtöbb fiú erre aztmondja, nem, nem baj, mert szeretlek, de valójában nagyon rossz neki. Erre van egy tuti tipp: petting a neve. Kézzel szájjal elégíted ki a másikat.;)
Anno a barátnőmmel is ezt csináltuk, ő se bánta meg, énse, és akkoris, és mostis nagyon szeretem. Meg legalább nem lesz annyira kényelmetlen az első vele.:)
16 éves korom előtt semmiképp sem akarom elveszíteni a szüzességem, és az még majdnem fél év. . nem arról van szó, hogy nem kívánom, nem akarom. . Afféle elhatározás ez. .
Attól félek, ha elkezdenénk pettingelni, úgy csak roszabb lenne neki, és jobban kívánná. . nem ? Nem tudom, hogy a fiúk hogyan gondolkoznak mire mit éreznek stb. . azért kellenek a válaszok :/. .
Elsiettni sem szeretném, de majd ha úgyérzem, hogy eljött az ideje, megkap. . csak azt nem tudom, hogy mennyire rossz-e ez így neki. . nem mutatja hogy az lenne, de nem hiszem hogy nálatok fiúknál ez úgy működik hogy oké akkor most fojtsuk el a vágyat. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!