Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, meddig bírjátok ki szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meddig bírjátok ki szex nélkül egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a párommal. ( 16F-15L)

Még úgy fél-1 évig semmiképp sem szeretnék eljutni a szexig, és nem tudom, hogy tudna-e rám annyit várni. Abban biztos vagyok, hogy szeret, és én is őt, ez nem akadály. . Vele megbeszéltem már ezt, nem erőlteti meg semmi, de ez így nem rossz neki?

2011. máj. 30. 15:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
ma 16:00 értelmes embernek tartod magad?:) ez nem így működik ember!
2011. máj. 30. 16:07
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos bele tudom élni magam a srác helyzetébe, és hidd el, biztos nagyon kíván téged. Ha nem szeretnéd még elveszíteni a szüzességed, azzal nincs gond, akkor ne tedd, de szerintem addig nyugodtan elkezdhettek pettingelni. Vezesd fel a szexet neki, mert úgy mindkettőtöknek könnyebb lesz ezen időszak alatt, és amikor belecsaptok, az sem lesz annyira idegen. Nem fogjátok egymást őrületbe kergetni ezzel, ha a petting alatt már "csúcsélményeket" is át tudtok élni. :) Fontos, hogy szépen lassan adagold ezt, pl. először csak ruhán keresztül simogassátok egymást, utána pár hétre rá már esetleg be is nyúlhattok, stb.
2011. máj. 30. 16:10
 13/30 A kérdező kommentje:

És, ha sok ideig csak petting van, nem fogja megunni? :/

ma 16 : 10 köszönöm szépen a válaszod (:

sokat segített. így lesz (:

2011. máj. 30. 16:14
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy segíthettem! :) Élvezzétek ki minden percét az együttlétnek! :)
2011. máj. 30. 16:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha nincs petting azt nem unja meg? Vagy szerinted a szexet megunja? :P Dehogy. Ha úgy érzed, hogy a pettinget szívesen csinálnád, akkor csináld.

Egyébként szerintem 2 fő tényező van a kérdésedhez, márminthogy mennyire rossz neki:

Az egyik az, hogy emberfüggő. A hatalmas köztudatbeli hittel ellentétben NEM minden pasi szexmániás és kész. Tudok hozni teljesen egészséges (meg oké, nem túl egészséges de az is példa) példát is rá, olyanokat akiket személyesen ismerek.

A másik fontos tényező meg az, hogy van-e már tapasztalata? Vagyis szűz-e még. Mert ha szűz, akkor nincs úgy oda a dolog miatt, mintha mástól már egyszer megkapta...

Mindenesetre ha szeret, akkor neki is azzal teszed a legjobbat, ha megvárod, hogy őszintén tudd magad odaadni neki, hogy neked is jó legyen. Mert gondolom nem szeretné, hogy a meggyőződésed ellen tegyél, vagy magadra erőlteted a dolgot. Úgy a szex se lesz jó. Meg ha szeret, azt akarja, hogy boldog legyél.

Szerintem amíg nem panaszkodik, addig nincs baj, ha valami baja van, majd elmondja. De szerintem a petting jó ötlet mindenképp, hogy jobban hozzá tudj szokni a dologhoz, és akkor az első alkalom is kevésbé rémisztő.

De amúgy nem kell ezt életkorhoz kötni, hanem csináld akkor, amikor úgy érzed, hogy neked jó, készen állsz rá.

Ezeket amúgy tapasztalatból mondom, mert mi is a párommal várunk, de mondjuk nálunk ez egymástól független elhatározás volt, hogy egyelőre még nem kéne.

2011. máj. 30. 16:32
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha kibírja a pettingel és nem kezd többet és többet kérni. Jó dolog pettingel kezdeni mielőtt rátértek a szexre az biztos, de akkor számolj rá hogy a farkát befel fogja tenni és fűzni fog:) Te pedig lehet nagy nehezen bele is mész és akkor oda az alkudnak. Nekem mindegy, hogy mit csinálsz csak felvezettem azt, hogy mi történhet meg. Csak próbáld meg egy kutya előtt csontot libegtetni:) szerinted befogja érni a látvánnyal?:) petting is csak ízelítő, mint a kutyának a csont.
2011. máj. 30. 16:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16:34

Ez megintcsak emberfüggő :D

Ha a csajnak megvan az elhatározása, akkor simán ki tud mellette tartani ha akar. És ha a srác rendes és szereti, nem azon lesz, hogy rávegye, hogy dughassa má be, hanem, hogy örömet okozzon neki. Egy normális kapcsolatban, és egy rendes pasi esetén, nem az lesz neki a lényeg, hogy jaj minél hamarább már nekem jó legyen, és tudjak kefélni, hanem, hogy a párja boldog legyen, és ne legyen semmibe belekényszerítve.

Ha annyira kanos a srác, bármikor kiverheti magának, meddig tart? De ha szereti és tiszteli a lányt, akkor testi szinten is akkor akar vele egyesülni ha ő is kész rá. Emberek vagyunk, és az agyunk össztömegben elég nagy a teljes tömegünkhöz képest, hogy ne csak a hormonok befolyásoljanak minket, hanem ésszel tudjunk dönteni dolgokról. Legtöbb állatnak ez nem adatott meg, mert olyan kicsi az agyuk, hogy a hormonálisan irányított ösztöneiken nem tudnak uralkodni, és muszály azokat követniük. Nah ez a nagy különbség, ezért nem egy kiéhezett kutya egy értelmes, rendes férfi, hanem ember!

2011. máj. 30. 16:45
 18/30 anonim ***** válasza:
Akiről beszélsz az a rendes fiúnak is van érzése:) Ha nem kap ízelítőt akkor könnyen kibírja. Ha nem rendes akkor ízelítő nélkül is kívánja. Gondolod, ha pettingelnek és utána megelékszik azzal az a rendes fiú:) Én sosem a szex miatt jöttem össze valakivel, de amikor pettingeltem egy lánnyal akkor utána már kívántam jobban. Ahogy mondod emberfüggő, de az érzések azok nem változnak és az a srác se fogja bírni hiába rendes:) Nem mondtam, hogy az a srác nem rendes, de az érzés mindenkiben megvan. Gondolom tudod mitől merevedik meg egy szerszám?:) Na gondolod, ha felpumpálod és ezt játszod párszor akkor nem akarná? Dolgoznak a hormonok! Ez van. Szóval nem mondtam hülyeséget:) Tuti fogja a cerkát befele kéregetni és ott már csak a csajon múlik, tudtad? A lány ellenkezhet majd, de a rendes fiú nem tud mit tenni csak fűzni, kérni "már nagyon szeretném, ez nekem kevés, kívánlak" stb... Hogy nem így fog történi?:) Dehogy nem:D Pettingel csak fokozni fogja jobban. Tudom, mert férfi vagyok és az a rendes aki tud várni! Vagy most elkezdenek pettingelni és egy-két petting után megteszik vagy nincs petting fél évig, ahogy a kérdező írta. Kérdező dönt mi lesz:)
2011. máj. 30. 17:04
 19/30 anonim ***** válasza:

17:04

Szerintem mondtam, hogy hasonló helyzetben vagyok, és nálunk nincs olyanról szó, hogy a barátom többet akarna és kunyorog. Megegyeztünk, hogy nem nyúlunk egymás nemiszervéhez (ezt nem ilyen szavakkal persze, de nah, így egyszerűbb leírnom), és ez be is van tartja, nem játszadozunk a másik bizalmával.

Én azt tudom, hogy a három hónap alatt mióta pettingelünk (igaz fokozatosan fogtunk neki), egyszer nem volt probléma.

És persze, fel szokott állni a barátomnak, de nem kéreget tőlem semmit, meg nem ezzel foglalkozunk. Hanem azzal, hogy hogyan tudunk a másiknak örömet szerezni.

Mindegy, annyiban más talán az én esetem, hogy mint szintén mondtam szerntem, ez nem egyedül az én döntésem volt, hanem közös akarat.

Mindenesetre gondolom neki is vannak vágyai, akárcsak nekem, de van bennünk tartás, és nem teszünk az ellen, amit ésszel jónak látunk. És tudom, hogy vannak a rendes fiúnak is érzései, figyelembe is veszem őket :P A rendes fiúnak is van szája, hogy beszéljen róluk, meg ha valamivel problémája van, és akkor együtt át tudjuk beszélni, hogy mi lenne a jó.

2011. máj. 30. 17:23
 20/30 A kérdező kommentje:

Na, azt kommentekből látom már, hogy tényleg személyfüggő. . de kérdés még mindig van, hogy hogyan tudom kideriteni hogy ha belevágnánk pettingbe szépen fokoatosan akkor akarna-e többet, nyaggatna-e stb miközben ha nem vágnánk bele semmi baj nemlenne, vagy úgy jobb lenne-e neki és szintúgy tudna várni. . :/

16: 45 neked is köszi (:

2011. máj. 30. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!