Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, meddig bírjátok ki szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meddig bírjátok ki szex nélkül egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a párommal. ( 16F-15L)

Még úgy fél-1 évig semmiképp sem szeretnék eljutni a szexig, és nem tudom, hogy tudna-e rám annyit várni. Abban biztos vagyok, hogy szeret, és én is őt, ez nem akadály. . Vele megbeszéltem már ezt, nem erőlteti meg semmi, de ez így nem rossz neki?

2011. máj. 30. 15:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

16: 45 (is) vagyok (mert több hozzászólásom is volt)

hát kérdező, ennek a legegszerűbb kiderítési módja az, hogy leülsz vele megbeszélni és megkérdezed

tudom, könnyű ezt mondani, de teljesen tapasztalatból mondom, hogy nincs jobb út, nincs semmi utalás, jel stb amiből egyértelműen kiderül

amíg párommal nem ültünk le megbeszélni, addig én is csak őrlödtem, hogy hogy lesz, mit akarhat, stb, pedig néztem a jeleit, és még utalgatott is, meg én is, de akkorsem sikerült egyértelműen tisztázni

aztán megbeszéltük szépen, és mindketten megnyugodtunk, és sokkal jobb így tényleg

rettentően zavarban voltunk, amikor erről kellett beszélnünk, de muszály volt :D Szal nyugi, túl lehet élni és megéri

Meg akkor jó szerintem egy kapcsolat igazán, ha a felek meg tudják az ilyesmit őszintén, nyitottan beszélni

Kérdezd meg, hogy ő mit gondol, hogy lenne jó neki, hogy szeretné, aztán egyezzetek meg valamiben, de azért mondd neki, hogyha később úgy látja, hogy valami nagyon rossz, akkor szóljon nyugodtan ;)

Sok sikert!

2011. máj. 30. 21:15
 22/30 anonim ***** válasza:

A tegnap 16:10-es hozzászóló vagyok. Szerintem fontos tisztázni, hogy kinél miről szól a petting? Most így 20-as éveimben már nem az örömszerzésről (mert arra ott a szex), csak a hergelésről szól. Viszont tiniként nálam (egy kis idővel azért a lánnyal való megismerkedés után) a csúcsra juttatásról és csúcsra jutásról is szólt, hogy lenyugtassuk egymást, és szokjuk a közös együttléteket. Ha már hozta valaki a kutyás és csontos példát, akkor egy ellenpélda: hófehér bőrrel ül ki az ember órákat napozni? Szerintem az hülyeség, hogy nem bírja, legyen akár szűz, akár már felavatott a srác, ha "lehiggasztjátok magatokat", akkor nem lesz gond. Persze kívánni mindig fogja a szexet a barátod, ilyen a természetünk, de ilyenkor te diktálsz, hogy mikor akarsz szexet.

Van egy haverom, aki 2-3 évet járt egy csajjal úgy, hogy fél év után elkezdtek pettingelni. Kb 17 évesen jöttek össze, így ez nem indokolta azt, hogy a lány nem akart vele szexet még a 3. évnél sem, és ezért szakított vele a haverom. A barátnőnél valószínűleg valami pszichés gátja volt a dolognak, mert egyébként pettingben meg mindent engedett, az orális szex sem volt tabu náluk egy idő után. Egyébként többször is átbeszélték a rendes szex lehetőségét, a csaj nem is tudom mire hivatkozott, de végül csak nem engedett, így a haverommal elváltak útjaik. Ezzel csak azt akartam illusztrálni, hogy hiába akarta bármennyire is a barátom a szexet, az volt amit a csaj diktált.

2011. máj. 31. 02:45
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha még nem kezditek el a pettinget, ha várni akarsz még vele. Nem hal bele ő se meg te sem, ha vártok még vele vagy igen? Nem szeretnék temetésre menni. Különben is a pettingben nincs semmi szerelem érzet, ha azt is nézzük. Szopás, nyalás nem szerelmi együttlét:) Az más mikor a fiú egyetért a döntéssel vagy más az amikor egy fiú elfogadja amit mond. Szerintem bírjátok még ki egy kis ideig, nem veszitetek el vele semmit sem:) Rosszabb esetben még a kapcsolatotoknak is vége lehet. Tudod hánny lány csak pettingelt aztán vége? Nekem nem egy lány mondta nagy nehezen, hogy szűz, de volt ez meg az. Sajnos lehet hátránya is:/ és a szopást se kellems hallgatni egy lánytól hiába még szűz. A pettinget nem lehet sokáig húzni ez a véleményem. Majd amikor készen állsz az együttlétre akkor kezdj el pettingezni:) Nekem ez a véleményem.
2011. máj. 31. 09:25
 24/30 anonim ***** válasza:

09:25

A petting nem csak "szopás, nyalás".

Az is lehet benne, de nem kell feltétlen.

Sőt én azt inkább már többé kevésbé szexnek tartom, az is a neve, hogy orális szex.

A petting az egymásnak mindeféle kényeztetése szexuális aktus nélkül.

Igazából úgy is lehet definiálni, hogy minden lehet benne amit előjátéknak szoktak, csak nem követi aktus.

De azért gondolom neked se az előjáték az mindössze szopás meg nyalás... Mármint ha az, hát... az szerintem szomorú, de a te dolgod.

Mindenesetre meg lehet a petting határát is húzni korábban.

Mi pl megegyeztünk, hogy kézzel/szájjal stb hasonlók nem nyúlunk a másik nemiszervéhez. De azon kívül végigcsókoljuk, simogatjuk, masszírozzuk, izgatjuk, szopogatjuk, kóstolgatjuk egymás testét szinte mindenhol. Ez amúgy a legjobb módja megtalálni, hogy hogyan tudod felizgatni a párod, mit szeret, mi jön be neki.

Így ha szexre kerül a sor, nem egy ismeretlen testtel kerülsz össze, hanem egy olyannal, amit megszoktál, megismertél, megszerettél. Ez is sokat segít abban, hogy az első alkalom egyik félnek se legyen félelmetes, furcsa.

2011. máj. 31. 14:31
 25/30 anonim ***** válasza:

Kedves 14:31 nagyon szeretsz magyarázkodni azt látom:) De azt is látom, hogy még tini vagy mert a gondolkodásod.....

A pettingbe beletartozik gratulálok. De azok nélkül már nem petting! Ha simogatod az már simogatás, ha szop akkor orál, ha seggbe b*sz akkor anál, na meg van előjáték is. Na az a petting amiben van szopás, nyalás, stb. Ne a petting fogalmád magyarázd meg nekem kérlekXD Nem vagyok hülye:) Nem is ez a kérdés! Az hogy a kérdező hogyan tudná kibírni szex nélkül fél évig vagy egy 1 évig. Őszíntén szólva örülök, hogy várni akar vele és függetlenül válaszolok neki vagyis nem mondom meg hogy mit csináljon csak tanácsot írok le neki illetve válaszolok. Nem az én gondolkodásomat forgasd ki kérlek:) Nem vagyok naív gyerek már. Nekem az egyszer volt hol nem volt mese elmúlt. Tudom mi a petting és azt is hogy nem megoldás a kérdező számára, ha várni akar a szexel még. Azt hogy ti megtudtátok beszélni annak gratulálok, de az más helyzet. Felölem már most is szexelhetnek, ha akarnak az ő dolguk nem az enyém, de véleményem leírtam a dolgokról. Nem hinném, hogy hasztalan volt.

2011. máj. 31. 19:31
 26/30 A kérdező kommentje:

19 : 31 köszi a válaszod. [ :

hát, akkor megprobálom úgy hogy még a petinggel is várni kicsit. és majd mikor már csak 2-3-4 hónapot szeretnék várni afele bevezetni fokozatosan. . ( : úgy gondolom neki is jó lesz. . addig meg kibirja. Legalábbis panaszkodni nem szokott, meg eröltetni sem [ :

2011. jún. 1. 17:57
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így korekt is és legalább felkészülsz addig, informálodsz:)
2011. jún. 1. 19:55
 28/30 nemesg344 válasza:
Hònapokig kibírnàm deha ígymár teljes bennelennék a kapcsolatban rákérdeznék
2013. ápr. 30. 00:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Nyilván már nem aktuális és már régen nagyban űzitek az ipart :) de kérdésre válaszolva ha nekem ilyen fiatal szűz barátnőm lenne biztosan sokkal jobban örülnék ha kézzel-szájjal-stb. kielégítjük egymást még a szeretkezés előtti időszakban mintha nem történik semmi. Mondjuk én ezt már szexnek tekintem még ha nem is szeretkezés. Az a fajta petting ahol csak simizés és puszilgatás van az hosszú távon inkább csak rontana a helyzeten nálam. Egy rövid ideig elmegy persze mert izgató de ilyen helyzet után rendszeresen önkielégítésbe menekülni az nagyon elszomorító élmény és égetne a tűz, hogy végre már valami többet is kezdhessek a lánnyal :) A szeretkezés nélküli szex szerintem a legjobb kompromisszum erre az időszakra :) Persze, ha még nem is kívánná a szexet a lány egyáltalán (ami 15 évesnél nem valószínű) akkor más lenne a helyzet...
2015. jan. 4. 09:46
 30/30 anonim válasza:
Na?
2023. jan. 10. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!