Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre hogyan kéne reagálnom?
Figyelt kérdés
Kérem, csak az olvassa el, aki tényleg segíteni akar.Szóval a történet:
A barátnőmmel tegnap jöttünk össze, és facebookon is bejelöltük a kapcsolatot.A volt barátjával 10 napja szakított, és a pasi most azt hiszi, hogy miattam szakítottak. Folyamatosan fenyegetőzik, hogy majd megkeseríti mindkettőnk életét (ugye egy suliba járunk).Folyamatosan olyanokat linkel ki, mintha ő dobta volna a csajt, meg hogy használt, neki már nem kell, stb.. Eközben pont fordítva volt, a csaj dobta őt, mert bunkó volt. Most olyanokat írkál, hogy meglát suliban majd végem lesz meg ilyenek. xD Erre mit mondjak? Csak hagyjam lenyugodni?
Hagyjad, nem érdemes vele foglalkozni. Ez csak üres fenyegetőzés. Nem fog csinálni semmit.
2012. szept. 1. 14:25
2/9 anonim válasza:
Hagyd, úgyse csinál semmit, csak nagy a szája fb-on...Élőbe majd nem mer szólni. Szeressétek egymást a barátnőddel és kész.
2012. szept. 1. 14:26
3/9 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, majd lenyugszik. Csak fenyegetőzik, a suliba meg hülye lenne elkezdeni verekedni.
Bár azt egy kicsit furcsának tartom, hogy a lány 10 napja szakított vele, és már új barátja van a személyedben.
2012. szept. 1. 14:27
4/9 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám, hogy csinálja továbbra is, mert csak hülyét csinál magából. Remélhetőleg hamar ráun, ha látja, hogy nem izgat benneteket.
2012. szept. 1. 14:27
5/9 anonim válasza:
Így van, hagyd! ne is foglalkozz az ilyen hazug f@szkalapokkal!
2012. szept. 1. 14:29
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából az utolsó 2 hónapban azért volt vele a lány, mert mindig mikor ki akarta dobni elkezdett sírni órákig... Meg mondta, hogy ő szakítani akar, a csávó meg kinevette, hogy ne hülyéskedjen már, szóval nem vette komolyan.
2012. szept. 1. 14:30
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg írd meg neki hogy ha ennyire gyerekes hogy nem tud továbblépni akkor nőjön fel..
2012. szept. 1. 14:32
8/9 anonim válasza:
A csávó papírkutya:) ha tényleg úgy gondolná, már megkeresett volna... De ha mégis provoálni akar, ne add meg neki azt az örömet...
2012. szept. 2. 18:24
9/9 A kérdező kommentje:
most az a baja, hogy ő kb 20 centivel magasabb nálam és h izmosabb... olyanokat irkál a barátnőmnek h majd ha elmegyünk valahova és őt meg akarják erőszakolni akkor majd én hogy fogom megvédeni? sírok a sarokba? tiszta beteg ez a csávó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!