Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » KÉRLEK SEGÍTSETEK! Mit kéne...

KÉRLEK SEGÍTSETEK! Mit kéne reagálnom? LENT

Figyelt kérdés
Ez nem igazán családi hanem a legjobb barátnőmről lenne szó. Szóval egyik héten feldobtam az ötletem ,hogy csinálhatnánk énekes videókat (cover-eket) és feltölthetnénk Youtube-ra.A barátnőmnek tetszett az elképzelés de kitalálta hogy járhatnánk ének tanárhoz előtte. Én erre nem reagáltam. Erre ma bejelenti hogy ő egy a héten énekelni és augusztusban meg is fogják hallgatni a hangját, de engem nem hívott. És ez engem nagyon szívenszúrt, mivel ezt az egészet én találtam ki és ő meg így simán elkezdené egyedül? Most mit kéne reagálnom?Adjatok tanácsot kérlek! Nagyon szomorú vagyok emiatt, de nem értem hogy lehet ilyen...
2012. júl. 24. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
14 v. 15 éves vagy?
2012. júl. 24. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
hol itt a kérdés?
2012. júl. 24. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele vagy mond neki,hogy nincs kedved már videóhoz,
2012. júl. 24. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:
De nekem lenne kedvem a videóhoz...de ő megse kérdezte hogy nekem lenne-e kedvem tanárhoz járni...csak bejelentette hogy ő megy.
2012. júl. 24. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor te is járj énektanárhoz. menj el te is.ennyi.
2012. júl. 24. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egyedül videót.
2012. júl. 24. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez már nekem is eszembe jutott.(mármint hogy csináljak egyedül) de én azt akartam hogy ezt az egészet együtt csináljuk...és most úgy érzem magam mint akit hátba szúrtak.(pláne hogy az egész az én ötletem volt)
2012. júl. 24. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Most akkor kérdezte, hogy menjetek-e tanárhoz, vagy nem?! " barátnőmnek tetszett az elképzelés de kitalálta hogy járhatnánk ének tanárhoz előtte. Én erre nem reagáltam."
2012. júl. 24. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Pár éve én is így jártam... az egyik legjobb barátom lopta el tőlem az álmomat, vele együtt a lehetőségeimet. pedig mindent közösen csináltunk- amíg ő nem akart sztár lenni. persze potyára. De az ez irányú ambícióimat tönkretette, és nagyot csalódtam benne, mint emberben.
2012. júl. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!