Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan udvarolnátok, ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan udvarolnátok, ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy általánosban szerelemes voltam egy lányba, de annyira hogy már rá nézni sem mertem, már csak ha a lényére gondoltam olyan erős érzelmek törtek rám, amilyenek azóta sem(tudom hülyén hangzik, de így volt). Persze nem lett semmi a dologból, akkoriban elég depis voltam, és még olyan csajokkal is nehezen tudtam beszélni, akik egyáltalán nem érdekeltek. Azóta eltelt jó sok év, és nem régen megláttam a plázában, és ugyanazok az érzések törtek rám, pedig azt hittem ennyi év után már elkellet volna múlniuk. (A barátnőivel beszélt, egyszer rám nézett és elmosolyodott) Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan udvarolnátok neki? ((tudom hol lakik, és hogy hogyan hívják) Ötletek? Vélemények?

2012. aug. 31. 16:22
 1/5 A.Romanov ***** válasza:
Interneten próbáltad? Ha személyesen nehéz, talán ott menne.
2012. aug. 31. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
És mit írjak neki a neten? A facebookon már írtam néhány csajnak, de azok válaszra sem méltattak, nála talán másképp kéne próbálkozni, nem?
2012. aug. 31. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én voltam nagyon hasonló helyzetben. Írtam neki. Megkérdeztem, hogy ismerhetjük-e egymást általánosból. Váltottunk még néhány levelet és aztán írtam, hogy találkozzunk.
2012. aug. 31. 16:51
 4/5 A.Romanov ***** válasza:
Mivel nem tudom mit írtál annak a másik néhány csajnak, erre nem tudok válaszolni.
2012. aug. 31. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Légy milliomos és egyből beléd fog szeretni.
2012. aug. 31. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!