Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik a rokonom baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a rokonom baj?

Figyelt kérdés
Tetszik egy rokonom nem is vagyok abban bisztos, hogy a rokonom (Nagybátyám feleségének az öccse) 16 éves és nagyon oda vagyok érte 8 éves korom ota ismerem ő 11 volt akkor. Rá 4 évre felbukant mert messze lakik tőlünk nem is ismertem meg :) Mikor köszönt, hogy szia (és a nevemet mondta) gondolkoztam hogy honnan ismerös a hangja és az unokatesom mondta el, hogy ki ő teljesen le voltam döbenve, hogy milyen jó képű lett az a 11 éves fiú nem tudom, hogy tetszek- e neki de ha össze is jönénk nem lenne gáz? vagy inkább úgy tekint rám mint egy rokonra?

2012. aug. 31. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vérszerinti távoli rokon. Ettől függetlenül nem biztos hogy túl rózsás ötlet lenne.
2012. aug. 31. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha szeretitek egymást nem gáz !
2012. aug. 31. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy kölcsönös legyen a....a...a "szerelem" végül is nekem is tetszik az unoka tesóm, unoka tesója :P és hülyén hangzik de mindegy.Szerintem nem lenne annyira gáz ha nem lenne a rokonod...
2012. szept. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!