Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? (lent)

Figyelt kérdés
Na az van hogy van pasim már 4 hónapja együt vagyunk lassan öt és van egy barátom aki a legjobb barátom és neki is a legjob barátja és nem vagyok benne bisztos hogy még szeretem a pasimat inkább a legjobb barátomba kezdek belezúgni és félek elmondani a pasimnak most mit tegyek?

2012. aug. 28. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Anyád nem mondta, hogy ne pasizz 12 évesen?!
2012. aug. 28. 19:37
 2/11 A kérdező kommentje:
:D jaj te csak hogy én nem 12 vagyok hanem 14 _:P
2012. aug. 28. 19:37
 3/11 A kérdező kommentje:
és ez tenyleg komoly segitsetek !!!!! :'((
2012. aug. 28. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓÓ, akkor te már kész felnőtt vagy! :)
2012. aug. 28. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaaa már 14?Hát az mindjárt más...:)

Csillagom,neked kell dönteni,nem nekünk.Ha már nem szereted a pasidat,akkor szakíts vele.Aztán eldöntheted,hogy akarsz-e a másiktól valamit.A kettőt párhuzamosan ne.Először zárd le a régit ha már nem szereted,aztán kezdj el újon gondolkozni.

2012. aug. 28. 19:49
 6/11 anonim válasza:
Kapd be a cumidat és menj aludni, neked már késő van ...
2012. aug. 28. 20:21
 7/11 A kérdező kommentje:
hát de félek vele szakitani h hibázok és nem teszem magam rajta tul .... meg ha a másik nem szeret ? mert sztem ö is ck barát ként tekint rám ... mitcsináljak most? am a hüje válaszokat melözni de segitsetek man !!!
2012. aug. 28. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyelvtannal kéne erősebben foglalkoznod:)Amúgy előbb szakíts aztán kezdj az másik pasival.Majdnem 5 hónap az semmi..
2012. aug. 28. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
*a másik pasival
2012. aug. 28. 21:43
 10/11 A kérdező kommentje:
de ojanok vagyunk egymásnak mindt bátya /növér az a gond és nem tom hogy tecek e neki :( meg a mostani pasimal félek szakitani mert nem tom hogy jol e döntök és ha a másik nem jön ösze vagy a mostanit nem feljtem el? am legjob barátok :// és a barátomal mindent tudunk egymásrol töbet elmondok neki mindt saját pasimnak de ojan mindt a bátyám meg a barátom ( sztefan) csajozos és félek segitség ( a hejesirasra most nem figyelek mert nem érek rá elég ideges vagyok) am ma egész nap sztefanakl dumáltam :((
2012. aug. 29. 00:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!