Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ilyen helyelyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti mit csinálnátok ha együtt lennétek a Golyatáborban egy fiúval aki tetszik de aztán kiderül, hogy van barátnője, akkor mit gonolnátok, amikor a fiú elkezdene kacsintkagni, átkarolni, szemezni, felemelni, sérelmezni, hogy nem kapott ölelést és dícsérni a fenekem?
És egyébként ettől függetlenül teljesen belezúgtam meg minden!
2012. aug. 27. 20:54
11/14 anonim válasza:
jajj de birom hogy ijen kis 14 eves kislanyok Ijen szerelmsek meg ojan szerelmesek
Isten babazzatok vaggy mittom en aztan meg sirtom ha terhesek lesztek.
Van SOOOOOk idotok basszus jo hogy mar nem bolcsiben kezditek.
Sztem tanujj kiscsaj , babazz jatszal es hagyd a fiukat meg 1 ideig
12/14 anonim válasza:
nem gondol majd semmit ha roszat gondol ako kapja be és mért nem mondta h van baratnoje? me nem merte tecesz nekiiii hid el ne félj nem fog szolni semmit ha tecesz neki akkor megért hid el ne félj halgas rám minden jó lesz :) és aki most irt h 14 éves kis faszok irkálnak hát menyen a fenébe mindt ha ö nem let volna 14 van facebookod ? ha van akor bejelölek
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, utolsó köszönöm, amit írtál ezen elgondolkodok de még mindíg nem tudom és nem merem megkérdezni ezt a barátnős dolgot.
2012. aug. 28. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!