Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kellene változtatnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene változtatnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy mostanában csak olyan pasikkal talőlkoztam akiknek csak az volt a céljuk, hogy ágyba vihessenek és semmi több.. sajnos az egyikről egyáltalán nem gondoltam ezt, mert tök közvetlen volt,emellett nagyon intelligens. és eléggé hasonlított egy másik srácra akibe szerelmes voltam. sokat beszélgettünk fb-n még régebben, meg elvétve pár alkalommal később. de azóta nem igazán kerestük egymás társaságát. de most nyáron összefutottunk egy buliban és nem tudtam volna hol aludni és ő felajánlotta hogy alhatok nála, de tényleg meg sem fordult a fejemben hogy az lesz.. mivel ittas voltam és ő is vmenyire, belementem. másnap viszont hallom, hogy ráírt barátnőmre (akit ismer régóta), hogy ő nem akar tőlem semmit, és reméli nem éltem bele magam semmibe.. tulajdonképpen énsem akartam vele úgy összejönni, csak elkeserítő hogy mostanság csak ilyenekbe futok bele. Jó lenne ha tudnátok adni, vmilyen tanácsot erre :/

2012. aug. 27. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne rúgj be -> nem használnak ki.
2012. aug. 27. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
ne feküdj le egyből egy pasival,várj egy kicsit többet vele. :)
2012. aug. 27. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
igyál kevesebbet,és máskor olyanokkal ismerkedj akik valóban méltók rá,és nem rögtön meg akarna gudni
 4/8 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le mindegyikkel... csak a szóban forgóval.
 5/8 anonim ***** válasza:

Rögös az út amelyiken elindultál...

Korodat kérdezhetjük?

2012. aug. 27. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
térj meg Isten és szent szűzmárja előtt!
2012. aug. 27. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor nem tudhatod,hogy minden pasinak csak egy menetre kellesz.
2012. aug. 27. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:
de, mert valaki közölte is velem
2012. aug. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!