Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Lefeküdnétek életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lefeküdnétek életetek szerelmével, még akkor is, ha tudnátok hogy csak 1 éjszakára kellenétek neki? 16/L

Figyelt kérdés
a tökéletes pasi számomra, nagyon szeretem, ő ezt nem tudja, de nem is merem neki elmondani, de multkor megfordult ez a kérdés a fejembe.:D ne nézzetek k.nak, se ribinek, mert nem vagyok az! még szűz vagyok, nem volt párkapcsolatom se. nektek mi a véleményetek? korombéli lányok válaszára vagyok kíváncsi, de nem kell kioktatni!)

2012. aug. 23. 22:08
1 2 3
 11/27 Nacui ***** válasza:
85%

Vicces, nekem is megfordult a kérdés a fejembe. 2 éve bele zúgtam egy srácba (ma töltötte a 23-at XD) és, nem rég alkalom adódott a szexre is. Tudtam, hogy ha megteszem vele csak jobban belé szeretek, de úgy gondoltam ennyit megér, hogy vele legyen az első még ha csak 1 éjszaka is lesz belőle. Lefeküdtünk és... hát azóta is együtt vagyunk :$

16/L

2012. aug. 24. 22:55
 12/27 anonim ***** válasza:
47%

Valószínűleg igen :) szűz vagyok és nem vagyok ribanc

16/l

2012. aug. 25. 18:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Nekem is megvolt a lehetőségem rá anno amikor 15 voltam. A srác szerette volna, de tudtam hogy csak le akar fektetni. Én őt nagyon szerettem, de ez az érzés nem volt kölcsönös.

Már régóta el akart csábítani, de addig csak beszélt, aztán egy este megpróbált rám mászni. nemet mondtam. Akkor nagyon bántam, de amikor megcsókolt tudtam hogy ha lefekszem vele aztán otthagy azt nem élném túl.

azóta léfeküdtem egy tök közömbös sráccal egy buliban. Ez sem volt jobb, de legalabb a szívem nem fájt utána.

2012. aug. 26. 00:59
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

hú hát nem tudom! az a srác aki nagyon tetszett (életemben talán először a legjobban), nála helyesebbet soha nem láttam, testileg-lelkileg nagyon vonzódtam hozzá barátnője volt 2 évig tartott a kapcsolata (szal ahogy láttam hűséges típus), ezért lebeszéltem magam a dologról, de mélyebben bele ásnám magam a dolgokba beleszeretnék megint, de a gondolataimat próbálom elterelni róla. nincsenek közös ismerőseink, sajnos egy suliba járok vele, eggyel felettem jár, és talán igent mondanék rá még akkor is ha elhagyna utána. már attól is én lennék a legboldogabb hogy ha megérintené mondjuk a karomat.. lehet hogy hülyén hangzik..:)

16L ( szintén szűz vagyok nem volt barátom még, nem a rbanc kateg)

2012. aug. 30. 22:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Én lennék annyira buta hogy megtenném, még ha tudom is hogy rossz döntés,de annyira szeretem hogy ez nem számítana:S 16/L
2012. aug. 30. 22:13
 16/27 A kérdező kommentje:
igen, igen, ismerős...:S:D
2012. aug. 30. 22:23
 17/27 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem értem hogy miért csak 1 éjszaka az egyéjszaka. Ha egy lánnyal jó akkor máskor is jó nem csak azon az 1 éjszakán. Ez inkább a menekülésről szól és a másik semmibevételéről! Lehet egyéjszakása valakinek, de aki csak és kizárólagosan erre tartja jónak a másikat annak a gondolkodása emberi téren eléggé megkérdőjelezhető!

27F

2012. aug. 30. 22:24
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha nem az első alkalom lenne akkor azt mondanám,hogy talán...

Igy viszont nem.Az első legyen különleges,ha tudod hogy másra nem kellenél neki akkor ne tedd.

Megbánnád,hidd el

2012. aug. 30. 22:27
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem attól nem lesz valaki jobban szerelmes mert lefeküdt valakivel. Fordítva viszont igaz, hogy a szerelem jobbá teszi a szexet.

Nekem is volt életem szerelme tiniként, de én nem tettem meg. Még ma is büszke vagyok rá, mert az a srác volt, akiért versenyeztek kb. a lányok. Bárkit, bármikor megkapott, én viszont nem kínáltam fel magam. Ez is vonzotta szerintem bennem...

Ha lefekszel valakivel (visszatérve hozzád), aki kb. közölte, csak "felpróbálna" , nem leszel más neki csak egy szamár, ha már ló bizony nem jön a közelébe sem.

Szóval akkor nem tettem meg, de ma már bizony nagyon is lehet, hogy kipróbálnám vele a dolgot.

30N

2012. aug. 30. 22:28
 20/27 panini ***** válasza:
16 évesen nem(az én agyam akkor még nem járt ilyen jellegű dolgokon), de most így 19 felé ha lenne rá opcióm akkor elég valószínűnek tartom, hogy megfordulna a fejemben az "igen, megtenném", mint válaszlehetőség.
2012. aug. 30. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!