Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ évesek! Volt már olyan, hogy összefutottatok újra
életetek szerelmével? Felkavart, összezavart, újra
izzott közöttünk a levegő. Hogyan nyugodtatok le?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mit akar. Számot cseréltünk. A fellegekben jártam, de aludtam rá, és gondolkodtam. Azt hiszem, 3 lehetőség van: 1. nem akar semmit, csak örül, hogy viszontlátott. 2. barátságot akar - én viszont nem tudok életem szerelmének csak a barátja lenni. 3. legyünk szeretők - nem tudok a szeretője lenni, nem tudok 2. lenni, nem tudok osztozni életem szerelmén, nem tudom elviselni a tudatot, hogy hazamenne, és a párjával is... Az együtt töltött 10+ év után és főleg a közös vagyon miatt biztos vagyok benne, hogy még csak eszébe sem jut, hogy majd válasszon. Félek, hogy az izzásból már nem lesz lángolás. Most azért vagyok felkavart, mert talán ez fájna a legjobban.
és h a kérdésedre is válaszoljak. Ha neki már van családja, akkor tartsd tiszteletben a döntését és ne találkozz vele
2012. ápr. 11. 23:27
3/26 anonim válasza:
Nyomulj rá, vagy patting vagy nem. Ennyi.
2012. ápr. 11. 23:28
4/26 A kérdező kommentje:
Irigyellek! Mi annak idején beszéltünk róla, de én nem álltam rá készen. Most már készen állnék rá, vagy ha nem, hát nem, nem a papír számítana. Mindig tiszta szívemből kívántam, hogy legyen nagyon boldog, vk adja meg Neki mindazt, amit én anno nem tudtam. Csak egészen más remélni valamit, mint tudni... És hát ha 10+ évig boldog volt vele, hogy jönnék én ahhoz, hogy beleköpjek a levesükbe?
2012. ápr. 11. 23:30
5/26 anonim válasza:
Ha már van családja,nem foglalkoznék vele.Nem hiányozna a plusz idegfeszültség.
2012. ápr. 11. 23:31
6/26 A kérdező kommentje:
Gyerekek nincsenek. Rányomulni nem merek, mert a visszautasítást nem bírnám elviselni. Kivárok, de úgy érzem, a II. világháborút most vívják a gyomromban.
2012. ápr. 11. 23:32
7/26 A kérdező kommentje:
Nem is házasok. És igen, idegfeszültség ez így is! Én nem fogom keresni, mert belehalnék a lepattintásba. Újrakezdeni biztosan nem akar. Bárcsak már pár nappal később lenne! Annyira szerettem volna megkérdezni, hogy mégis mit akar tőlem, de mégse szegezhettem Neki a kérdést 1 óra után...
2012. ápr. 11. 23:35
8/26 anonim válasza:
Mit akar??? Csak beszélgetett veled. Nem akart semmit. Akkor most máshogy állnának a dolgok. "Adja meg más neki amit én nem" Ne legyél már ekkora lúzer!
2012. ápr. 11. 23:38
9/26 A kérdező kommentje:
23:38 Azt hiszem, pontosan ezt szerettem volna, mikor feltettem a kérdést. Én is így érzem, de szükségem volt valaki megerősítésére. Akkor is, ha kemény a stílus és pofonként csattant a válasz. KÖSZÖNÖM! De tényleg!
Csak nem értem, hogy minek Neki a számom?
2012. ápr. 11. 23:41
10/26 anonim válasza:
Tudod hogy a pasik a biztosat nem igazán szokták otthagyni.Te semmiképp se jelentkezz.Nálad pillangók repkednek,ő meg lehet hogy csak egy kedves emlékként tekint rád,és barátilag elkérte a számot.Neked kell érezni hogy viselkedett mikor taliztatok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!