Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30+ évesek! Volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ évesek! Volt már olyan, hogy összefutottatok újra életetek szerelmével? Felkavart, összezavart, újra izzott közöttünk a levegő. Hogyan nyugodtatok le?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mit akar. Számot cseréltünk. A fellegekben jártam, de aludtam rá, és gondolkodtam. Azt hiszem, 3 lehetőség van: 1. nem akar semmit, csak örül, hogy viszontlátott. 2. barátságot akar - én viszont nem tudok életem szerelmének csak a barátja lenni. 3. legyünk szeretők - nem tudok a szeretője lenni, nem tudok 2. lenni, nem tudok osztozni életem szerelmén, nem tudom elviselni a tudatot, hogy hazamenne, és a párjával is... Az együtt töltött 10+ év után és főleg a közös vagyon miatt biztos vagyok benne, hogy még csak eszébe sem jut, hogy majd válasszon. Félek, hogy az izzásból már nem lesz lángolás. Most azért vagyok felkavart, mert talán ez fájna a legjobban.

Most állnék készen leélni az életemet Vele...

Valami épkézláb ötlete van valakinek, mit tegyek?

2012. ápr. 11. 23:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ha nincs gyerek, akkor szerintem győzzön a jobbik:)
2012. ápr. 12. 00:00
 12/26 anonim ***** válasza:
11: Ja,szebb jövőt! :D
2012. ápr. 12. 00:02
 13/26 A kérdező kommentje:

23:54 Tartok tőle, igazad van. És ez mindennél rosszabb! Ő ellentmondásokba keveredett, lehet, hogy tényleg nem tudta hirtelen mit tegyen, hogy nehogy elrontsa - persze ezt azért én sem hiszem.

Az első 5 percben azt mondta, boldog most, ahogy van, 1 órával később meg, hogy ez tényleg az Ő éve... Na most akkor ebből sakkozzam ki...

2012. ápr. 12. 00:08
 14/26 anonim ***** válasza:

Kellemes idegrágást.

Nyomtasd ki amit abba a ződ kockába írtál, és nyomd az orra alá. De megmondom őszintén, neked lőttek.

2012. ápr. 12. 00:18
 15/26 A kérdező kommentje:
00:18 Hát, kösz. Biztos, mert nő vagyok, de eszembe nem jutna életem szerelmének számát elkérni, ha még felkavar, de nem akarok tőle semmit. Vagy szimplán hülye vagyok, de nem értem. Barátja lenni? Kérjek Tőle randira - mással - öltözködési tippeket, vagy meséljem el milyen fergeteges orgazmusom volt. Most komolyan! Ő a hülye vagy én? Tudom, mindketten...
2012. ápr. 12. 00:22
 16/26 anonim ***** válasza:

:))

Úgyis fogsz vele találkozni, mert fogsz. És ágyban fogtok kikötni, mert ott fogtok. És mind a ketten... hogy is írtad? Igen, pontosan tudod te is :))

Ne légy nyuszi! Ebben a szar világban ha van legalább ennyi örömötök, éljetek vele!

2012. ápr. 12. 00:28
 17/26 anonim ***** válasza:

23:54!

Amit írtál, abból az következik, hogy mindig a nők szakítanak. Ez hülyeség.

2012. ápr. 12. 04:00
 18/26 anonim ***** válasza:
12: :D tényleg :D:D:D:D le sem esett, amikor írtam:D
2012. ápr. 12. 10:43
 19/26 anonim ***** válasza:

akkor vagy hülye ha nem kavarsz vele! nyomtasd ki a kérdésed és tedd el 5 évre. Mikor a kezedbe kerül akkor megérted miért nem szabad kihagyni semmit ami 5percre vagy 5 évre boldoggá tesz. ha csak szex akkor is jó... íg most is marcangolod magad meg öreg korodban is.

(32 éves pasi vagyok boldog házasságban amit nem adnék fel DE......)

2012. ápr. 12. 11:14
 20/26 A kérdező kommentje:

Hát, én pont megcsömörlöttem a párkapcsolatok terén a folyamatos kudarcaim miatt, ezért állítottam magam parkolópályára.

Ma hívott azzal, hogy átjönne, beszéljünk. Tulképpen semmit nem akart mondani. Olyan volt a szitu, hogy el tudtam mondani, hogy se a barátja, se a szeretője nem leszek, és tisztában vagyok vele, hogy nem fog egy 15 éve tartó kapcsolatot pont miattam felrúgni. Mégis mit szeretne tőlem? A válasz: semmit, ez így jó. Nem akar folytatni, nem akar újrakezdeni, nem akar borogatni. Csak jól akarja érezni magát. Ez a bizsergés hiányzik neki otthon. Asszem, nekem meg az hiányzik, hogy ha keres, elküldjem a jó büdös francba! Egy idióta lúzer vagyok!

2012. ápr. 12. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!