Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vibrálhat köztünk a levegő?
Van párom, már lassan egy éve, akit nagyon szeretek. Mielőtt összejöttünk, tetszett egy kollégám, sokat beszélgettünk és reméltem akkor, hogy lehet valami, de mint kiderült, egyoldalú volt a dolog. Ám jól kezeltem a helyzetet, azóta sem vagyunk rosszban, ha úgy adódik, váltunk pár szót, sőt még ő a kezdeményező azóta.
Lényeg a lényeg: egy új kollégával dolgoztam, mikor ő megjelent és ott csinálta a feladatát. Kicsit viccelődtünk, ahogy szokás arrafelé. Mikor elment, az új kolléga megjegyezte, jól gondolja-e, hogy mi ismerjük egymást, sőt tán volt is valami köztünk? Ledöbbentem ezen, kérdeztem, honnan találta ki? Azt mondja, érzett valami feszültséget, vibrált köztünk a levegő.
Nem akartam bővebben faggatni a dolgokról, de elgondolkodtatott...
Szerintem CSAK rajtad látta, de nem akart túl belemenően esetleg számodra sértően fogalmazni, ezért használta a többes számot.
Mert köztudott, hogy ha valaki tetszik nekünk akkor általában nem tudunk ugyanúgy viselkedni vele, beszélni hozzá mint máshoz.
Mivel te magad is mondtad, hogy egyoldalú volt a dolog, akkor valóban csak rajtad láthatta és kíméletes volt a fogalmazással.
"...érzett valami feszültséget, vibrált köztünk a levegő"
Én még sosem vettem ezt észre. Lehet vak vagyok ilyen téren vagy csak simán érzéketlen.
Én sem tudom, hogy lehet az ilyesmit érezni, ezért kérdem, hátha valaki ki tudja fejteni, aki úgy érzi, tapasztalt hasonlót.
Azt, hogy az ő részéről bármi is vibrálna, nem hiszem, ugyanakkor azt sem, hogy még ennyi idő után is kínos lenne velem összefutnia, és ezért érzett a kolléga feszültséget. Mert azóta nagyon sokszor beszéltünk és könnyed társalgás volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!