Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vibrálhat köztünk a levegő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vibrálhat köztünk a levegő?

Figyelt kérdés

Van párom, már lassan egy éve, akit nagyon szeretek. Mielőtt összejöttünk, tetszett egy kollégám, sokat beszélgettünk és reméltem akkor, hogy lehet valami, de mint kiderült, egyoldalú volt a dolog. Ám jól kezeltem a helyzetet, azóta sem vagyunk rosszban, ha úgy adódik, váltunk pár szót, sőt még ő a kezdeményező azóta.

Lényeg a lényeg: egy új kollégával dolgoztam, mikor ő megjelent és ott csinálta a feladatát. Kicsit viccelődtünk, ahogy szokás arrafelé. Mikor elment, az új kolléga megjegyezte, jól gondolja-e, hogy mi ismerjük egymást, sőt tán volt is valami köztünk? Ledöbbentem ezen, kérdeztem, honnan találta ki? Azt mondja, érzett valami feszültséget, vibrált köztünk a levegő.

Nem akartam bővebben faggatni a dolgokról, de elgondolkodtatott...

2011. júl. 10. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Külsős ember, főleg,ha nő akkor látja,hallja ezeket a dolgokat. Más a hang, a nézés stb..
2011. júl. 10. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
A kolléga férfiember.
2011. júl. 10. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem CSAK rajtad látta, de nem akart túl belemenően esetleg számodra sértően fogalmazni, ezért használta a többes számot.

Mert köztudott, hogy ha valaki tetszik nekünk akkor általában nem tudunk ugyanúgy viselkedni vele, beszélni hozzá mint máshoz.

Mivel te magad is mondtad, hogy egyoldalú volt a dolog, akkor valóban csak rajtad láthatta és kíméletes volt a fogalmazással.

2011. júl. 10. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

"...érzett valami feszültséget, vibrált köztünk a levegő"

Én még sosem vettem ezt észre. Lehet vak vagyok ilyen téren vagy csak simán érzéketlen.

2011. júl. 10. 21:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Én sem tudom, hogy lehet az ilyesmit érezni, ezért kérdem, hátha valaki ki tudja fejteni, aki úgy érzi, tapasztalt hasonlót.

Azt, hogy az ő részéről bármi is vibrálna, nem hiszem, ugyanakkor azt sem, hogy még ennyi idő után is kínos lenne velem összefutnia, és ezért érzett a kolléga feszültséget. Mert azóta nagyon sokszor beszéltünk és könnyed társalgás volt mindig.

2011. júl. 10. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
"Miért vibrálhat köztünk a levegő?" nincs ott köztetek mondjuk egy villanypásztor ?
2011. júl. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!