Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrál köztünk a levegő, szemezgetünk. Mosolygunk egymásra, néha jól elbeszélgetünk. Hogy lehetne ebből párkapcsolat?
hát, ez egy igen erős csillapítású rezgés, a béta együttható jóval nagyobb mint a rezgés körfrekvenciája, ugyhogy csak complexben kell gondolkodni, szóval ez a kapcsolat az imaginaritás világában vész el
MrME
Légy türelmes!
Én is visszahúzódó lány vagyok és van egy srác (jó barátom) akit nagyon szeretek, meg akart ma csókolni. Előtte hülyéskedtünk, csikizett, jó sokat beszélgettünk, megfogta a derekamat, lábamat, szóval óvatosan közelített mégis vettem a lapot. Majd amikor a karjaiban kötöttem ki, mélyen a szemembe nézett, az ajkamat is hosszasan nézte, de én vmi miatt mégsem """"hagytam neki"""" bánom már nagyon. Elvégre barátok nem csókolóznak..
De várok a következő alkalomra! Bízom benne hogy nem adja fel. Szóval érezd magad jól a társásáságában, és várj a megfelelő pillanatra, amikor egy fokkal feljebb léphetsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!