Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szívem szakad meg de erőltetni nem akarom.
Van egy srác, nagyon belevaló, nagyon kedves, jó régóta beszélgetünk és maximálisan jó benyomást tett rám.
Csak elég magas vagyok és nála kb. fél fejjel magasabb. ma már sírtam is ez miatt, mert én nem érezném jól magam vele kézenfogva stb, nagyon zavarna. És abból úgysem lenne hosszú életű dolog amibe nem adjuk bele szívünket lelkünket.
Legszivesebben lekaszabolnám a hosszú lábaimat :(
Nagyon gáz ha valaki ennyivel magasabb?
Nem is illünnk össze alkatilag sem, ő sportos, én nyúlánk.
Tudom ez elég hisztis dolog ismerek olyat aki magasabb de én azt sem birom elviselni ha a barátom max egy centivel nagyobb nálam.. :/ szeretem magam kihúzni a férfiak biztonságot adó mérete mellett.. :( Voltatok hasonló szituban?
Ő azt mondja őt nem zavarná mindig is magasabb barátnői voltak..
Azért fáj nagyon, mert ő meg annyira szeret engem. Soha senkitől nem hallottam még olyanokat miket ő mondott, és ha találkozunk nem egy rámenős vagány gyereket látok akit le kell állitani mert játsza az agyát hanem egy tök őszinte kedves embert. 17-ek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!