Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
a szituáció az hogy szeretek egy lányt,szakítottunk egyik napról a másikra,azt kérte felejtsük el egymást mert nem lehet boldog a kapcsolatunk.
"nem tud már beszélni velem" barátsággal indult és szerelembe végződött, tudom hogy szeret de olyan ok motiválja ami miatt még az ismerősei közül is törölne csak hogy eltudjon felejteni annak ellenére hogy szeret.
nem akarom őt elveszíteni de nem tudok rá hatni..
mit tehetnék??
(lenne meg oldás de hosszú az út és az sem biztos sikerrel jár)
vagy elfelejted,vagy a megoldást választod.
De mi az oka ennek?
igen Ő jehova tanúja ,nem is volt gond amíg lenem mentek hozzá és fel nem világosították arról hogy velem hogy és mint nem lehet boldog..
már 2 hónapja szakítottunk boldognak láttam és én is az voltam..
Jó ég. :D
Dobd ki te, másra nem jó.
Tehát itt arról van szó, hogy mivel te nem vagy tanú, ezért a vallás szemében te bűnös vagy s ezáltal nem vagy való a lányhoz. De a lánynak meg lehetne annyi esze, hogy ha szeret, akkor nem a vallás vezetőjére (vagy nem tudom kire) hallgat, hanem az érzéseire.
Azért elképesztő, hogy néhány vallás (és most elnézést kérek a vallásosoktól) mennyi sz@rral nyomja teli az ember fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!