Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel tenni, ha a barátom ennyire lusta?
Viszonylag kis városban élünk hétvégén meg nyáron (egyébként tanév közben hétköznaponként Pesten), de bárhová megy, mindenhová kocsival viszik a szülei, ha épp a szomszéd utcába mennek, akkor is kocsival mennek, ha elmegyünk bulizni, tuti hogy elviszik kocsival, ha eljön hozzánk akkor is, ha hazamegy akkor is... Már évek óta együtt vagyunk de ez valami hihetetlen szinten zavar, főleg mostanában (nem tudom miért pont most, de tényleg nagyon rám tört). Most komolyan olyan nagy dolog lenne 20 perc gyaloglás?
Egyedül akkor megy valahova gyalog, ha este elmegyünk valahová és utána hazasétálunk. De napközben biztos, hogy nem kísér haza sehonnan, meg semmi.
Ezt csak én reagálom túl, vagy tényleg nem normális dolog?
Egyébként Pesten is ez van, ha megyünk valahonnan haza, negyed óra lenne gyalog, de inkább vár háromnegyed órát a buszra. Meg csomó ilyen van tényleg. Hogy kéne rávezetnem, hogy ez így nem túl jó? Már beszéltünk erről, de nem nagyon hatotta meg. Most viszont úgy érzem, hogy lenézem emiatt, és ez hosszú távon biztos, hogy rosszat fog tenni a kapcsolatunknak. Meg neki is, ez azért eléggé egészségtelen életmód így, hogy valaki ennyit se mozogjon...
Azt mondom hozzám képest még semmi, örülj neki h ennyit is mozog :D
én épp csak a házon belül gyaloglok bár ha lenne bnőm biztos vele szolgáltatnám ki magam h ne kelljen bent se menni sehova max wc-re :D
zavar mert elhet picikét irigy vagy a "megtehetjük" dolgára, meg elszállt a rózsaszín köd, és látod az ilyen felfogási-pazarlási dolgait..mondd meg egyszerűen hogy nem egészséges(nem csak fizikailag) az ilyenfajta élet, és kicsit sznob is..
De mellesleg, ha egyébként kedves, megértő, segítőkész, tegye meg, és élvezze ki hogy neki jól megy az élet.
lol. Erről eszembe jut amikor anno arról beszéltünk, ha sok pénzünk lesz ki kell építeni egy sín pályát az egész házban, és akkor fel se kell állnod a székből, csak ide-oda gurulsz a házban :D:D
Egyébként a busz az lol, inkább vár 45 percet az szép. De van aki ilyen kényelmes, főleg ha hozzászoksz. Meg igen, van pénzük benzinre. Mondjuk ha érte jönnek akkor már igazán, meginvitálhatna hogy ülj be te is a kocsiba ha nincs senki ellenére.
Nem arról van szó, hogy engem nem vinnének, nekem is mindig felajánlják, de sokkal jobb lenne szerintem, ha kettesben sétálnánk. Mert én meg szeretek nagyon sétálni, szóval nem élek a lehetőséggel, hogy engem is vigyenek ide-oda. :)
Itt közel sem irigységről van szó! :D
De ezek szerint ez nem olyan gáz dolog, csak én vagyok hülye. :D
gáznak annyira tényleg nem gáz. Sok embert ismerek aki kocsival jár a szomszédba úgymond. Egy sráccal például bringázásról beszélgettem, ő mondta hogy utálja meg már nagyon kocsihoz szokott, kényelmes meg minden.
Elég lusta, de hát ez van, te meg nem vagy olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!