Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, de jóvá szeretném tenni. Mit tegyek?
Most augusztusban lesz 2 éve, hogy együtt vagyunk a barátommal. 1 év 5 hónapos korunkban szilveszterkor megcsaltam. Nem tudom miért tettem. A fiú párszor megcsókolt, és mellettem feküdt az ágyban.
Voltam olyan hülye, hogy megfogtam neki ott lent, de csak megfogtam, egy idő után el is engedtem.
Mindent elmeséltem a barátomnak, de csak 8 hónap elteltével vallottam be a teljes igazságot. Hogyan tehetném jóvá? A barátom még mindig szeret, én is szeretem, de most nagyon feszült a levegő köztünk. Szakítani nem szeretnénk. Segítségeteket köszönim. Egy szomorú tini.
Igazából sikerült a bizalmát elveszítened. Ez nem olyan dolog, amit bármilyen egyszeri cselekedeteddel jóvá tehetsz. Ha nem dob ki sem fog már úgy bízni benned. És ezért nem is lesz olyan szoros a kapcsolat kettőtök között.
Próbálj meg a jövőben nem idegen srácok farkát fogdosni, miközben valami ágyban smároltok. Ehelyett inkább legyél Vele, beszélgessetek, törődjetek egymással, építsétek újra a kapcsolatot. Viselkedj úgy, hogy megbízhasson megint benned.
már késő bánat, akkor kellett volna gondolkozni...ezt már nem tudod jóvá tenni sőt a bizalmát is eljátszottad...esetleg idővel (évek) vissza tudod építeni azt a bizonyos bizalmat, de akkor se fog benned 100%-osan bízni...
ahogy apu mondaná: "Aki hülye, haljon meg"...
N23
A bizalom visszaszerezhetetlen része elveszett, de legalább elmesélted neki. Ő pedig így döntött. Ha ezentúl senki nem csal senkit, akár jó is lehet.
21F
hmm.. aki sokat markol keveset fog :D
a bizalmát eljátszottad. game over
de jó lenne megtanulni gitározni is.. dalban szakítás ilyen esetekre:
road - a fűben
auróra - rossz emlék
rózsaszín pitbull - ne bubogjál
és egyéb "kedves" dalocskák :)
squirrels must die!
Megfogtad neki majd egy idő után elengedted?
Sokáig kellett tartani amíg köpködött mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!