Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a baratom azt hiszi hogy megcsaltam? 14/L (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Voltam penteken egy buliba es ma a baratom irt egy sms-t hogy 2 percem van hogy mondjam meg hogy milyen csavoval voltam penteken? De en meg nem is tancoltam sraccal nem hogy osszejojjek 1-el! (Lanyok ti mit tennetek?) (Fiuk: miert nem hisz nekem?)2012. jan. 31. 12:53
1/19 anonim válasza:
Vagy eljátszottad már a bizalmát, vagy valaki bekavart nálatok, esetleg paranoiás,önbizalomhiányos
2/19 anonim válasza:
gondolom van nem bizik meg benned.
Friss még a kapcsolatotok 33f
3/19 anonim válasza:
úgyis szűz vagy, mit izgul nem értem
4/19 anonim válasza:
te még szüz vagy 14 évesen az én osztályomba minden lány elvesztette már én is kösztük
5/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok szuz! es nem jatszottam el a bizalmat!
2012. jan. 31. 13:03
6/19 anonim válasza:
Be akar húzni a csőbe. Úgy teszi fel a kérdést mint ha tudna valamit mert ha pasiztál volna most azt hinnéd tudja és nem mernéd letagadni. Vagy valaki teledumálta a fejét.
7/19 A kérdező kommentje:
13:05 erre gondoltam de nem pont igy. koszi:)
2012. jan. 31. 13:12
8/19 anonim válasza:
azt hogy a szüleid túlságosan hosszú pórázon tartanak téged,hogy 14 évesen bulizni jársz meg pasizol
9/19 anonim válasza:
Összegezzük.
14 évesen bulizni jársz, és pasid van, akivel kefélsz.
Gratulálok.
Mit csinálj? Talán ne viselkedj úgy, mint más 18-20 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!