Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? 19L
4-6 órát vagytok együtt minden második nap, és ez neked kevés? tapadós vagy ezek szerint. ami önmagában még nem baj.
csak ha erre a pasid nem nyitott (márpedig nem az, ahogy írod), akkor ebből előbb-utóbb konfliktus és szakítás lesz.
Két dolgot tehetsz: beletörődsz ebbe a mostani gyakoriságba, vagy keresel olyan pasit, aki a tapadós lányokat szereti.
azért 19 évesen feltételezem, hogy van valami elfoglaltság. munka, iskola.
Ami eszembe jutott: ne minden másnap 4-6 óra, hanem minden nap 2.
Na?
hát te hülye vagy! ez pont,hogy elég
mit akarsz, minden nap rajta csüngeni?
olyan hamar megunna,dobna hogy észresem vennéd
én hetente 2x találkozok barátnőmmel és kb 8 órát. Nekem is ugyan úgy hiányzik és nem tudok mit tenni én is minden nap vele lennék...
Nah most akkor??
ez ekvés???
hát te hülye vagy már bocs....
nekem 1 éves távkapcsolatom van. hati egyszer találkozunk 2 napra, általában 7 végére...simán jó...
hiányzik a másik persze, d eannál jobban emgbecsüljük azt az időt maig eggyütt vgayunk :)
folytasd csak ezt a hisztit hogy kevés ez neked, és hátha elhagy a pasid, mert állandóan a nyakán akarsz lógni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!