Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? 19L

Figyelt kérdés
Több mint fél éves a kapcsolatom a pasimmal de nekem egyszerűen túl kevés az az idő, amit együtt töltünk. Hetente 3x 4x találkozunk, kb. minden második nap, 4-6 órát. Beszélgetni minden nap szoktunk. De nekem ez egyszerűen kevés. Beszéltünk már erről de neki így jó. Mit tudnék csinálni?
2012. aug. 14. 22:16
 1/8 A.Romanov ***** válasza:
Ehh szerintem már nem jó ha az ember nem akar találkozni minden nap a szerelmével.
2012. aug. 14. 22:20
 2/8 okoska31 ***** válasza:

4-6 órát vagytok együtt minden második nap, és ez neked kevés? tapadós vagy ezek szerint. ami önmagában még nem baj.

csak ha erre a pasid nem nyitott (márpedig nem az, ahogy írod), akkor ebből előbb-utóbb konfliktus és szakítás lesz.

Két dolgot tehetsz: beletörődsz ebbe a mostani gyakoriságba, vagy keresel olyan pasit, aki a tapadós lányokat szereti.

2012. aug. 14. 22:20
 3/8 okoska31 ***** válasza:

azért 19 évesen feltételezem, hogy van valami elfoglaltság. munka, iskola.

Ami eszembe jutott: ne minden másnap 4-6 óra, hanem minden nap 2.

Na?

2012. aug. 14. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy! ez pont,hogy elég

mit akarsz, minden nap rajta csüngeni?

olyan hamar megunna,dobna hogy észresem vennéd

2012. aug. 14. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hidd el az sem jó ha egésznap rajta lógsz mert így az agyára menné sztem ez tökéletesen elég
2012. aug. 14. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Akárki lenne a csaj, aki minden nap 6 órát szeretne együtt lenni, menekülnék. Azért az életem is élni kell. Úgy érezném megfojt, megfojtja azt a személyt, aki vagyok. Ezt ne akard a pároddal. Legyetek együtt, és értékeld azt az időt is, amikor várod az együttlétet. Gondolj arra, hogy őneki van élete rajtad kívül is, milyen unalmas lenne, ha rajtad kívül más nem is érdekelné.
2012. aug. 14. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:

én hetente 2x találkozok barátnőmmel és kb 8 órát. Nekem is ugyan úgy hiányzik és nem tudok mit tenni én is minden nap vele lennék...

Nah most akkor??

2012. aug. 15. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:

ez ekvés???

hát te hülye vagy már bocs....

nekem 1 éves távkapcsolatom van. hati egyszer találkozunk 2 napra, általában 7 végére...simán jó...

hiányzik a másik persze, d eannál jobban emgbecsüljük azt az időt maig eggyütt vgayunk :)

folytasd csak ezt a hisztit hogy kevés ez neked, és hátha elhagy a pasid, mert állandóan a nyakán akarsz lógni...

2012. aug. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!